06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-12-15
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0312-3414004

Ankara Netaş Dijital baskı merkezi uygun fiyat 0312-341 40 04

Netaş dijital baskı dünyası , Ankara merkezli ÇAĞDAŞ MARKETLER Zincirinin tüm iç ve Dış Reklam çalışmalarını 6 yıldır yapan, Konusunda uzmanlaşmış grafik ve tasarım ekibiyle sizde, Reklam ve tanıtım faaliyetlerinizi en uygun fiyata iyi reklamcıya yaptırın. Yeni yılda firmanızı daha iyi tanıtın. Daha iyi reklamla daha çok kazanın!, Daha iyi reklamı iyi reklamcı yapar. Biz, reklamcıyız.

Çağdaş Marketlerdeki Yaptığımız tasarımlara bakın, fiyatlarımızı öğrenin, kararınızı verin. Her firmanın iyi reklama ihtiyacı vardır. İyi reklam, iyi yatırımdır. İyi yatırım iyi kazanç sağlar.

İşte hizmetlerimizden bazıları;

- Marketler için, 70 x 100 cm renkli afiş 1 tl 80 gram opak kağıda basılır.
- market için, 50 x 70 cm afiş 0,75 krş renkli 80 gram opak kağıda baskı.
- Kurumsal kimlik tasarımı, (Logo, Kartvizit, Antetli kağıt, zarf, yaka kartı,)
- İnsört, Broşür, katalog, cepli dosya, afiş, pano, bill-board tasarımı, ve Baskıları uygun fiyata.
- Araç giydirme, duvar giydirme, tabela ve fuar standı, market tazgahları indirim afişleri.
- Komple reklam kampanyası ve reklam konsepti
- Reklam kampanyası stratejisi ve medya planlama

Netaş Dijital Baskı Dünyası : Hasan Ali TAŞ Grafiker / Satış Müdürü, TEL : 0 312 341 40 04 7/24 GSM: 0 539 602 20 88 Mail ve MSN : hasanalitassin@hotmail.com Bilgilerinden ulaşınız.

“ Ankara dijital baskı merkezi “ , Dijital baskı araç kaplamada yasal izinlerin detayları, Market, Araç Giydirme, One Way Vision, Branda Baskı, Folyo Baskı, Vinyl, Netaş Dijital Baskı Merkezi – Ankara – Eskişehir, Dijital branda baskısı, Mesh Branda baskısı, Oneway vision baskısı, Folyo Baskısı, Araç Üstü (CAST) Folyo, Tabela ve Afiş, Tabela İmalatı, Dijital baskı - folyo baskı - tabela - branda baskı - araç giydirme, Mesh Branda Baskı , One Way Vision Baskı , Folyo Baskı , Araç Üstü Folyo Baskı, Dijital baskı neon tabela Araç giydirme Branda Baskı ,Kağıt Baskı ,Kumaş Baskı, Mesh Branda ,Baskı One Way Vision , Baskı ,Folyo Baskı ,Araç Üstü Folyo, İstediğiniz her ölçüde ve türde dijital baskı yapıyoruz. ... Branda Baskı, Mesh Branda Baskı, One Way Vision Baskı, Folyo Baskı, Araç Üstü Folyo Baskı, reklam Tabela Araç giydirme Digital baskı Folyo kesim
Ankara Netaş dijital baskı merkezi