28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-12-22
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 05053352216

Sizin elinize mal verip bunları satnmanızı isteyen ve hatta bu ürünlerin parasını sizden talep eden saçma bir anlayışta değiliz!!

Biz sizin satış yapmanızı istemiyoruz!

Biz hiç bir şekilde piyasadaki saçma network yada saadet zinciri şirketlerinden birisi değiliz.

Araştırma ve geliştirme, pazar araştırması,ambalajlama,dağıtım,pazarlama ve tüm kırtasiye işleriyle sizin adınıza FLP ilgilenmektedir. Sizin yapmanız gereken kalitesi kanıtlanmış bu ürünleri müşterileriniz ile paylaşmak ve yalnızca size ait olacak işinizi kurmaktır!

Parasal özgürlüğe sahip olunca kendi kaderinizi saptayabilir - yaklaşık olarak yaşamdan beklediğiniz herşeyi olası kılabilirsiniz. Eğer işiniz yada kariyeriniz sizi hedefinize götürmüyorsa, FLP bunu değiştirebilmeniz için size büyük bir fırsat sunmaktadır!
Kaybedeceğiniz ne var ki?!

Daha çok para kazanmaktan daha önemli ne olabilir? Zaman. Daha açık söylemek gerekirse, bu aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte istediğiniz şeyleri yapmak için gereken zamandır. FLP de işiniz için harcadığınız emekler, istediğiniz yaşam için gereken gelir ve zamanı size sağlayacak olan ekibinizdeki distribütörlerinizin satışları olarak, size kat kat fazlasıyla geri dönecektir. Başarıya ulaşmanız için gereken herşey FLP de mevcuttur:

*En kaliteli ürünler.
*Çalışanlarının şirketimizce eksiksiz desteği
*Harika satış ve pazarlama aygıtları
*Eğitim seminerleri
*Distribütör teşvikleri ve primleri
*Geniş kapsamlı şirket websitesi ve kişisel Distribütör websiteleri

FLP ye Katılmak SERBESTTİR, sizi FLP ile gelecekte parasal özgürlüğünüze sahip olarak yaşayacağınız günlere götürecek yola ilk adımınızı atınız! Ücretsiz eğitim seminerimize katılınız.




--------------------------------------------------------------------------------
Net Ticaret