01 Mayıs 2024, Çarşamba
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2011-02-08
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 03122606568

ANKARA EVİM TEMİZLİK BİNA TEMİZLİGİ İTİNAYLA YAPILIR
Temiz olmak, sadece dış görünüşle sınırlı değildir; mutlu bir yaşamın tüm kavramlarını da içine alır.
Temizlik yapmak bir insan için zor bir iş gibi görünebilir, özellikle de buna ayıracak yeterli enerji ve zamanı olmayanlar için.
Eğer işiniz ya da kişisel sorumluluklarınızdan dolayı yoğun bir hayat sürüyorsanız, ev temizliğiniz bize zamanınız size kalsın !
Ankara EVİM Temizlik her bir müşteri için kaliteli hizmet sağlanması hedeflemiş olup kaliteli iş, temizlik ve gurur duyulan işlerin altınaimza atmıştır.
Ankara EVİM Temizlik müşteri memnuniyetini ve müşteri ile uzun vadeli bir ilişki sürdürmek için en yüksek düzeyde ortam oluşturmayıı amaçlamaktadır.
Yaptığımız işi esnek ve tüm gereksinimlerini kıyaslıyarak yapıyoruz.
Binalarınız tüm hizmet ihtiyaçları ile ilgili başvurabileceğiniz en donanımlı ekibe sahibiz. Hizmette kalite beklentilerinizi indirgemek zorunda kalmadan hakkınız olan sağlıklı çalışma ortamlarını firmamızdan isteyebilirsiniz. Biz bunu başarabiliriz , bunu sadece biz başarırız.
En iyi hizmet, en düşük maliyet, maksimum tasarruf doğru tercihler sayesinde sorunsuz sonuçlara ulaşmanın mutluluğunu yaşayın. Ayrıcalık detaylarda gizlidir. Detayları bize bıraktığınızda size kalan sadece mutluluk ve gülümsemedir.
Düzenli bir hizmet ordusu sizin için kuruldu ve problemlerinizle savaşmak için en iyi şekilde eğitildi. Başlanğıç başarıya giden yolda en önemli etkendir.
Ancak kirli bir ortamın vücudunuz kadar zihniniz üzerinde de olumsuz bir etki bırakabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.
Bize ulaşmak için irtibat telefonları: 05334 332 04 07 0554 620 45 54 0534 850 50 57 0312 260 65 68




ankara evim temizlik