02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-01-15
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0322 453 8667

Çin`den ithal ettiğimiz cam kurecigi glassbead - camtozu ile ilgilenen ve cam kurecigi taleb eden musteriler bizimle irtibata gecebilirler

İlgilenen kişilerin irtibata geçmesi için;

mail adresim;

doga.ozkan@hotmail.com

Glassbead - Cam kürecik (cam tozu)

Hakkında kısa bir anlatım;

Kullanma alanlari

Süs esya yapımı ( her renk rapid boya içine karıştırılarak kullanılabilir)

Yüzey islemi,

Temizleme,

Karayollari isaretlemelerinde

Metal ve Makina parcalarinin politaj islemlerinde kullanmak amaci ile Cam tozu mamüllerini bulundurmaktayiz. (Micro cam)


Karayolları işaretlemesinde ve fosforlamada kullanılan Cam Kürecik, tüm dünyadaki geçmişi yakın zaman dayanmaktadır. Tüm dünyada yansıma (Reflection)başlığı altında üretilen Cam Kürecik üretimi, insan hayatının değerinin ilerlemişlik göstergesiyle paralel olarak daha fazla önem kazanmasıyla, çoğunlukla trafikte kullanılmak üzere üretimi ve yaygınlığı gün geçtikçe artmaktadır.


Hemen hemen her türlü boya çeşidine karıştırılarak kullanılan Cam Küreciğin Farklı kullanım amaçlarına göre değişik ebat ve türde üretimi söz konusudur. Boyayla birlikte kullanılan Cam Kürecik karanlıkta veya görüş mesafesinin kısa olduğunda ışık yansıması sayesinde görüşü
ve ilgiyi arttırmaktadır.

siparişinizi gr kg ve ton bazında verebilirsiniz standart cam kureciği (glassbead) 25 kg cuvalar halindedir. Teslimat için adana tasımacılık ile anlaşmamız mevcuttur .
bilgi için GSM : 0539 660 11 71
ozkan tic.