28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-08-19
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 216 634 24 80


MİMGAS
Mimgas otogaz dönüşüm sistemleri çogunlugu İtalyan eco-tech ve rail firmalarından ithal edilen, geri kalan kısmı yerli üretim olarak piyasaya sunulmuştur.Mimgas sıralı sistemleri Hem ekonomik otogaz dönüşümü hemde kaliteyi hedefleyen araç sahiplerinin tercihidir.
Mimgas sıralı otogaz sistemleri %100 performans sağlaması ve verim kaybı olmaksızın araçlara sorunsuz montajı ile otogaz sektöründe kısa sürede ön plana çıkmıştır.10 bin km ile bakım ve kontrollerinin yapılması gerekmektedir.

Mimgas otogaz sistemlerinin karbratörlü ve tek nokta enjeksiyonlu araçlara uygun montaj kitleride 2 yıl garantili olup tüm ürünlerinde garantili ürün birebir sıfırı ile değişmektedir.
Böylece serviste arızadan dolayı vakit kaybı olmaksızın sorunlar giderilmektedir.Ayrıca garanti kapsamında arızalı araçlar başka illerdeki bayiilerdede ücretsiz sorunlarını giderebilirler.Tüm ürünleri ECE-R 67.01 normuna uygun olan otogaz dönüşüm kitleri her türlü yasal test ve kontrolden geçerek araçlara montajı yapılmaktadır.

CANDAN MÜHENDİSLİK OTOGAZ