07 Mayıs 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-08-27
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 02124177720

galoş bone
Aksun Medikal Temizlik Ekipmanları Tekstil Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti kuruluşundan bu yana galoş ,bone, eldiven, kolluk, önlük, maske, sedye örtüsü, ceset torbası, dimili peçete, mop, temizlik grubu ve temizlik ekipmanlarının imalat ve satışını gerçekleştirirken , müşteri odaklı bir çalışma ile sizlere hizmet kavramını farklı boyutlara taşımış, Ürün, hizmet ve marka konusunda kararlı ve duyarlı olmuştur.



Medikal sarf malzemelerindeki tecrübemizle, imalat , satış ve satış sonrası destek hizmetleri veren, tüm kurum ve kuruluşların ihtiyacı olan ürün gruplarında teknolojik gelişmelerin yakın takipçisi olarak sizlere hizmet vermekteyiz.İmalatımız her geçen gün genişleyen ürün portföyümüz ile birlikte artmaktadır. Sizlerden gelen talepleri güne en uygun, sizlerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde planlamaktayız.




Amacımız;
Aksun olarak, siz sayın kurum ve kuruluşlara sadece satış yapmak değil, aynı zamanda gerçek ihtiyaçlarınızı da tespit edip sizlere en doğru çözümleri sunmaktır..



Aksun aynı zamanda kurum ve kuruluşların medikal sarf malzemeleri temizlik grubu ve temizlik ekipmanları ile ilgili yapacağı harcamalarına da ekonomik boyutlarda katkı sağlayacaktır. Aksun konusunda uzman kadrolarıyla satış sonrası hizmetlerinde siz değerli müşterilerine çözüm sağlamaya devam edecektir.



Bizlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden tüm kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.



Saygılarımla,



Abdülkadir Akdoğan
aksun medikal