02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-01-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 212 662 00 42

MIELE BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Miele yüzyılı aşkın süredir kalite, uzun ömürlülük, güvenilirlik ve emniyet kavramlarının sembolü olmuştur. Bunun nedenini size anlatmaktan mutluluk duyarız. Miele Evlerde kullanılan cihazların içinde Miele ev aletleri en uzun ömürlü olanıdır. Miele başka hiçbir marka bu uzun dayanıklılık süresine erişememiştir.

Krefeld’deki bağımsız çamaşır yıkama araştırma enstitüsünün yaptığı dayanıklılık testlerine göre tüm cihazlar içinde Miele çamaşır makineleri 5000 yıkama işlemini – başka bir deyişle bu makinenin 20 yıl kullanılması demektir- başarı ile tamamlayan ve hala çalışan tek markadır.

Diğer markalarla kıyaslandığında Miele altı yıl daha fazla kullanım süresine sahip olduğunu göstermekte ve bu da kaynak ve enerji tüketiminde tasarruf anlamına gelmektedir.

Miele cihazlarının daima en yeni durumda tutulması için Miele kolay bir Update-olanağı sunmaktadır. Miele ev aletleri- ve ankastre cihazları dünyada en önemli adreslerde yer almaktadır. Uluslararası referanslarımızla büyüleyici Miele dünyasına geliniz! Miele'nin satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürdüğü ve ithlatçılar tarafından temsil edildiği ülkeleri izleyebilirsiniz.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Miele montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Miele Buzdolabı servisi Miele Derin Dondurucu servisi Miele Çamaşır Makinesi servisi Miele Kurutma Makinesi servisi Miele Bulaşık Makinesi servisi Miele Fırın servisi Miele Ocak servisi Miele davlunbaz servisi Miele servisi

Miele satış servisi Miele montaj servisi Miele servisi Miele bakım servisi Miele bölge servisi Miele arıza servisi Miele fiyat listesi

Miele servis çağırmak için tıklayınız
gürbüz teknik