02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-01-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 212 662 00 42

BOSCH BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ

Bosch'un Gerçeğe Dönüştürdüğü Düş; Daha Kolay Bir Günlük Yaşam...

Bosch, kullanıcıları için bir düşü gerçeğe dönüştürdü:

Bosch Geniş ürün yelpazesi ile solo ürünlerden ankastreye, küçük ev aletlerinden elektrikli süpürgeye kadar tüm ürün gamlarında, her tüketicinin ihtiyacını tam olarak karşılayacak bir ürün sunuyor.

Bosch Avrupa'nın ilk bulaşık makinesi, ilk ev tipi buzdolabı BOSCH markasını taşıyor. Bugün Bosch fabrikalarında üretilen en gelişmiş beyaz eşyalar; ev işlerinin sizin olan zamanı size bırakmasını sağlıyor.

Bugün Bosch denildiğinde dünyanın her yerinde akla tek bir şey geliyor: "Güven". Çünkü, Tüketiciler Bosch markalı bir ürün satın aldıklarında, onu uzun yıllar sorunsuz bir biçimde kullanacaklarını biliyorlar.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Bosch montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Bosch Buzdolabı servisi Bosch Derin Dondurucu servisi Bosch Çamaşır Makinesi servisi Bosch Kurutma Makinesi servisi Bosch Bulaşık Makinesi servisi Bosch Fırın servisi Bosch klima servisi Bosch Ocak servisi Bosch davlumbaz servisi Bosch servisi

Bosch satış servisi Bosch montaj servisi Bosch servisi Bosch bakım servisi Bosch bölge servisi Bosch arıza servisi Bosch fiyat listesi

Bosch servis çağırmak için tıklayınız
gürbüz teknik