05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-09-17
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0216 4490531

KAŞ KALKAN FETHİYE MEİS ADASI PATARA KEKOVA

28.09.2008—04.10.2008

Kaş Akdeniz’in Mavi sularında Hayat öylesine küçülecek ve Sevimli bir hal alacak ki ! Kaş ta Dünyayı başka bir yıldızdan izliyormuşcasına rahat ve ayrıntılardan arınmış hissedeceksiniz kendinizi..

Ve sorun diye adlandırdığınız pek çok şey eski bir Likya batığı gibi gömülüp gidecek Kaş’ın Maviliklerinde.

PROGRAM

28.09.2008-Pazar akşam

Bakirköy Boyner Çarşı Mağazası önü Saat 20.30---Mecidiyeköy Kat oto parkı Saat 21.00—Kadiköy Evlendirme Dairesi karşısı Saat 21.30---Küçükyalı Selamoğlu Çarşısı önü Saat 22.00 hareket.İkramlar eşliğinde geçen gece yolculuğu sonrası Sabah Kaş’a varış.



29.09.2008-Pazartesi KAŞ

Sabah otelimize giriş alınan Sabah kahvaltısı sonrası otel odaları boş ise odalara yerleşme ve Tam gün otel aktivitelerinden faydalanma imkanı.Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



30.09.2008-Salı KEKOVA-KALEKÖY-TERSANE KOYLARI

Otelde alınan Sabah kahvaltısı sonrası Kekova adası çevresindeki güzellikleri keşfetmek için Limandan Kalkan teknelerle Bayındır Limanı,Kaleköy,Kekova Adası(Batık şehir)Tersane koyları Gezileri ve verilen yüzme molaları sonrası otelimize dönüş akşam yemeği ve konakllama



01.10.2008-Çarş–MEİS ADASI- KAPUTAŞ PLAJI-BÜYÜK VE KÜÇÜK ÇAKIL

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Grupta Yunanistan Adası Meis’e gitmek isteyenler Yunan Vizesi veya Sehengen Vizeli Pasaportu olan misafirlerimiz Limandan Yunanıstana bağlı Meis Adasına geçebilirler.Bir Tiyatronun dekoru görünümündeki evler ve sokakların bozulmasına İzin verilmemiş ada gezisi sonrası (Tekne Ücreti 20 Euro)Saat 15.30’da Ada’dan ayrılıp Kaş’a Hareket .Yol süresi 25 Dakika Kaş’ta kalan misafirlerimizle Kaş’a 20 km mesafedeki Kaputaş Plajına gidiyoruz. Plaja 200’e yakın basamak merdiven inerek ulaşılıyor.

Üşenmeyip merdivenlerden inen misafirlerimiz Denizin kıyıda Turkuaza dönüştüğü Bembeyaz çakıl taşları ile kaplı,tropik bir Adayı andıran minik sahilde Denizin keyfini Çıkarabilirler.Daha sonra Kaputaş’tan ayrılış ve Küçük ve Büyük Çakıl gezileri sonrası Otelimize dönüş akşam yemeği ve konaklama otelimizde.





02.10.2008-Perşembe FETHİYE—SAKLIKENT—ÖLÜDENİZ

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası otelden ayrılış ve Fethiye’ye hareket.Fethiye’de turumuza Saklıkent gezisi ile başlıyoruz.Gezi sonrası yolumuz üzerindeki tesislerde öğle yemeği alma İmkanı ve Ölüdeniz’e hareket.Ölüdeniz’de Denize girme imkanı ve Saat 15.30’da Ölüdeniz’den Ayrılış araçımızla yapılan kısa bir Fethiye turu sonrası

Kaş’a hareket otelimize giriş akşam yemeği ve konaklama







03.10.2008-Cuma KALKAN-PATARA

Otelde alınan sabah kahvaltısı sonrası Küçük Tarihi bir kasaba olan Kalkan’a büyüleyici bir yer ve Türkiye’nın Likya kıyılarındaki en güzel yerleşim yerlerinden biridir.Beyaz boyalı evleri,dar temiz sokakları her pencereden sarkan Rengarenk Çiçekleri ile şirin kasaba gezisi sonrası Bizanslılar zamanında St.Nicholas’ın doğum Yeri olarak ünlü likyalılar için çok önemli liman kenti solan Patara’ya Gidiyoruz.Patara yüksek tepelerden oluşan rüya gibi bir plaja’da Denize girme imkanı Öğleden sonra otelimize dönüş otel aktivitelerinden faydalanma imkanı akşam yemeği Ve konaklama otelimizde.



04.10.2008-Cumartesi Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası İstanbul’a hareket.Alış noktalarında Turumuzun sonu..



TUR FİYATLARI

Fiyatlandırma
İki kişilik odada kişi başı
Tek Kişilik oda
0-6 yaş ücretsiz

6-12 yaş

Deniz Kızı Otel
559 ytl
674 ytl
425 ytl

Bilgin Otel
499 ytl
611 ytl
374 ytl



Kredi kartı ile ödeme imkanı %8 komisyon ilaveli(6 taksit)

Fiyata Dahil olan hizmetler

Tercih edeceğiniz otelde Yp .Konaklama

Lüx otobüslerle ulaşım ve Çevre gezileri

Rehberlik Hizmeti ve İkramlar

Program dahilindeki geziler

Zorunlu Seyahat Sigortası





Fiyata Dahil olmayan hizmetler

Müze ve Ören giriş ücretleri

Tüm öğle yemekleri

Tekne Turu

Meis adası Tekne ücreti



Gezi Süresi Tur programlarımızda belirtildiği gibidir. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez.

Tur öncesi ve Tur içinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda

firmamızın Sorumluluğu Yoktur.Katılımcı eksikliği dolayısıyle iptal edilen turlarda misafirlerine Turun iptalini bizzat bildirmek ve Yapılmış olan ödemeleri eksiksiz iade etmek zorundadır. Bütün fiyatlarımıza KDV dahildir.





BİZİM TURİZM 0 216 330 45 68 www.bizimturizm.com

BİZİM TURİZM