30 Nisan 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-09-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0212 352 29 94

HOME LİFE ETİLER SU ARITMA CİHAZI TEZGAHALTI EV TİPİ ANA BAYİ İRTİBAT: 0212 352 29 94-95 CEP: 0212 352 29 94-5
5 aşamalı pompasız R.O Filtrasyon Sistemi Compact Tezgah Altı
• Sistem Çıkışı 50 GPD
• İçindekiler:
5 Aşamalı Tezgah Altı Pompasız Compact
10`` İnline Post Sediment Filtre Kartuş 5 Micron
10`` İnline Post Grarül Karbon Filtre Kartuş GAC
10`` İnline Post Karbon Filtre Kartuş CTO
18-12 Membran Osmonics 50 Gpd
10`` İnline Post ANTİ-BACTERİAL Kartuş
2,1 Gpd Beyaz Metal Tank
Musluk
• 5 KADEMELİ RO ARITMA SİSTEMİ FİLTRE ÖZELLİKLERİ
• 1 – KABA TORTU FİLTRESİ
Suda bulunan tortu, çamur, kum ,kir, pas, bulanıklığa sebep olan partikülleri tutar . Filtrasyon aralığı 10 mikrondur. filtre kirlendiği zaman değiştirilir. Süre sudaki kirliliğe bağlı değişir.
2- AKTİF KARBON FİLTRESİ ( 10 micron , nominal 3 micron )
Sistemin amacı suyun içerisinde tat , koku ve renk bozukluğuna sebep olan klor, zehirli ilaç , asbest, yağ ve benzeri organikleri absorbe etmektir.
3- AKTİF KARBON FİLTRESİ ( 1 micron )
Sistemin amacı suyun içerisinde tat , koku ve renk bozukluğuna sebep olan klor, zehirli ilaç , asbest , yağ ve benzeri organikleri absorbe etmektir. T.O.C ve V.O.C arıtımı sağlar ( total organic carbon ve veriable organic carbon )
4. MEMRAN FİLİTRE ( REVERSE OSMOSIS İŞLEVİNİ YAPAN FİLTRE )
Ozmoz farklı iyon derişimlerine sahip olan ve aralarında bir yarı geçirgen membran bulunan iki çözeltinin ozmik basınç vasıtasıyla iyon derişimlerinin eşitlenmesi olayıdır. Bu olayı tersine çevirmek için bir pompa ile ozmik basınçtan daha büyük bir basınç uygulandığında, yarı geçirgen olan ve üzerinde 5 Angstrom(10-7 milimetre) boyutunda gözenekler bulunan membran sadece saf suyu geçirirken bakteriler, pirojenler, organik maddeler, askıda katı maddeler, erimiş tuzlar, nitrit aliminyum ve ağır metalleri tutar. Reverse Osmosis dışındaki hiç bir proses tek başına sudaki bütün yabancı maddeleri R.O. veriminde arıtamaz.
5- POST AKTİF KARBON FİLTRESİ ( son tatlandırıcı )
Sistemin amacı ; membran filtreden geçirilerek saflaştırılan su basınç tankında bekletilir su kullanım ihtiyacı doğduğunda musluk düğmesine basılarak basınç altındaki su son karbon filtreden geçirilerek tatlandırılır ve içime hazırdır.
1 MM = 1 000 MİKRON
1 MİKRON = 1 000 NANOMETRE
1 NANOMETRE = 10 ANGSTROM
1 MM = 10 000 000 ANGSTROM

NEDEN REVERSE OSMOSİS
1-Suyun içerisinde eriyik halde bulunan organik ve inorganik maddeler, tuzlar, ağır metaller, virüsler ve bakterile Reverse Osmosis sistemi arıtılarak hamsu % 90 oranında safsu konumuna gelir.
2-Amerikan Sağlık Bakanlığına bağlı CDC "Centers for Disease control and prevention" (Salgın Hastalıkları Önleme Merkezleri) parazitlerin sebep olduğu hastalıklara karşı ters osmoz cihazlarının etkili olduğunu belirtmektedir.
3-Ters Osmoz sisteminin sularda bulunabilinen nitratı tutmasından dolayı özellikle bebeklerinilk altı ay sindirim sisteminde bulunan ve nitratı öldürücü nitrit’e dönüştüren bakterilerinden etkilenmesine engel olduğu belirtilmektedir.
4-Ters Osmozun sunduğu minimum sodyum ve kurşun içeriği ile örneğin hipertansiyonve kalp hastalarıiçin uygun bir sudur.
5-Bol su tüketmesi tavsiye edilen böbrek hastalarıiçin düşük ağır metal ve tuz oranı ile uygun bir su üretmektedir.
6-Çay, kahve, kokteyl gibi sulandırılarak yapılan tüm içeceklere su içinde bulunabilecek yabancı maddelerden (örneğin kireç) etkilenmeden lezzetini değiştirmeyecek uygun bir su.
7-Kristal berraklığında, tortu bırakmayan (örneğin kireç) buzlar yapılabilir.
8-Temiz su ile yapılan yemeklerde yiyeceklerin doğal tadı daha iyi korunur ve tencereleriniz ve çaydanlıklarınızda oluşan kireçlenmeler ve mineral artıklarına engel olunduğundan bir ısı bariyeri görevi yapan bu maddelerin yokluğu enerji kaybına ve pişirme süresini kısaltmanızı sağlar.
9-Aile bütçenize uzun vadede küçümsenmeyecek miktarlarda katkıda bulunur.
10-Sizi su sipariş verme zahmetinden ve beklenmedik zamanlarda susuz kalma derdinden kurtarır.
11-Akvaryumlardakullanılması için farklı PH ayarları yapabileceğiniz ve balıkların ölmesine sebep olabilecek nitrit ve nitrat gibi organik yapıda iyonları en iyi süzebilen filtrasyon sistemi özelliğinden dolayı uygun bir sudur.
12-Klorsuz ve kireçsiz bir su elde etmenizden dolayı yağmur suyunda olduğu gibi temiz su ile bitkilerinizbu tür maddelerden oluşabilecek zararlardan korunarak daha canlı görülecek ve sağlıklı olacaktır.
13-Sistem ile ne kadar tasarruf edersiniz?
14-Damacana Su Ortalama3-4 YTL.Reverse Osmos suyunun 20 litresi yaklaşık 0.04 YTL.dir.Damacanaya verdiğiniz para 75 ile 100 katı.
15-Dünyaca ünlü HUMANAbebek mamaları üreticisi tarafından yapılan açıklama ile bebek mamalarının hazırlanması için en uygun su :TERS OSMOSyöntemi ile üretilen su.
16-Dünya Sağlık Örgütünün (WHO)en etkili patojen,mikrop ve virüsleri süzen filtrelerin gözenek yapısını gösteren çizelgede en etkili yöntemin en küçük gözenek yapısı ile Ters Osmoz veya RO (Reverse Osmosis)gösterilmektedir.
17-Klorid, klor, sülfat, karbonat, sodyum, magnezyum ve kalsiyumun suda fazla miktarda olması lezzetini olumsuz etkiler. Bu miktarın litrede 1000 mg’den daha fazla olması durumunda su aşırı derecede lezzetsiz hale gelir. Ters ozmoz filtreleme teknolojisi bu maddelerin % 90`ını sudan ayırarak suyun her zaman lezzetli ve standart tatta olması için gerekli altyapıyı sağlar.
18-Bir çok ülke sulardaki kirliliğin farkına erken varmış hatta Amerika Birleşik Devletlerinin bir çok eyaletinde su arıtma cihazlarını evlerde işyerlerinde kullanmak kanunen zorunlu hale getirilmiştir.
19-Dünyada en fazla insan ölümlerine neden olan 10 faktörden birini, kirli sularoluşturuyor.Bu sıralamada sular, AIDSgibi ölümcül hastalıkların bile üzerinde yer almaktadır.
20-Dünya yüzeyinin %70`i sularla kaplıdır. Fakat sadece bunun% 3`ü kullanılabilir niteliklere sahiptir.
• Orijinal kutusunda.Tezgah altı su arıtma cihazı.Pompalı çeşitlerimiz mevcuttur.Toplu alımlar ayrıca değerlendirilecektir.2 yıl garantili.Faturalı.İstanbul içi ücretsiz kurulum.İletişim için OFİS MÜDÜRÜ: ERCAN TELCİ GÖRÜŞÜNÜZ….

KARCHER BUHARLI TEMİZLİK MAKİNASI 0212 352 29 94-5