04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-11-14
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212-2257859

KURTULUŞ TEKNİK SERVİS
Firmamız 18 Yıllık Kombi ve Hidrofor Tecrübesini sunmuş olduğu servis hizmetine dönüştürmeyi başaran ender servislerden biridir.
Türkiyenin ısıtma ve iklimlendirme sistemleri kombi hidrofor yetkili servisleri alanında ilk web sitelerini yayınlayarak Türkiye genelinde kombi ve hidrofor kullanıcına ulaşmayı başaran ve kurtulustekser@hotmail.com msn adresinden günün 15 saati müşterisine teknik destek sağlayan tek servis olma gurunuda yaşamaktadır.

Vermiş olduğu hizmetin ciddiyetini bilen ve bu ciddiyet içerisinde hareket eden vermiş olduğu her hizmet sonrası yaptığı işin garantisini vererek ciddi bir sorumluluk üstlenen firmamız İstanbul Avrupa yakasında Merkezi Şişli, şubeleri Zeytinburnu ve Güngören semtlerinden müşterilerine gün içerisinde mutlaka teknik servis hizmeti sağlamaktadır.

Firmamız aynı zamanda kombi kart tamiride yapmaktadır.
İstanbul geneli ya da İstanbul dışından firmamıza gönderilen kombi kartları tamir ve test aşamasından sonra bir garanti belgesi düzenlenerek adreslerine kargo yoluyla gönderilmektedir.

Firmamız Kombi ve Hidrofor kullanıcıları için internet ortamında 17 web sitesi yayınlayarak bu alanda rakipsiz olduğumuzu kanıtlamaktayız.

Kombinizde ya da Hidroforunuzda bir sorunmu var?
Teknik destekmi almak istiyorsunuz?
Kombi Hidrofor konusunda Teknik bilgiyemi ihtiyacınız var?
Servis talebindemi bulunmak istiyorsunuz?
-----------------------------------------
Tek Yapmanız Gereken Aşağıda bilgilerinize sunduğumuz size en yakın servis numaralarımızı aramaktır.!
MERKEZ ŞİŞLİ: 212-225 78 59
ŞUBE GÜNGÖREN: 212-644 94 34
ŞUBE ZEYTİNBURNU:212-414 50 57-58

E.MAİL yolu ile ve ya msn adresleriyle teknik bilgi almak isteyen tüketicilerimiz kurtulustekser@hotmail.com adresimizden günün 15 saati faydalanabilirler.

www.kurtulusteknikservis.com
www.kombihizmetleri.com
www.istanbulkombiservisi.com
www.istanbulbaymakservis.com
www.baymakservis.com
www.baymakbayi.com

FİRMAMIZI TERCİH EDEN VE FİRMAMIZLA ÇALIŞAN BAŞTA TÜKETİCİLERİMİZE ASKERİ KURULUŞLARA HASTANELERE VE RESMİ DAİRELERE TEŞEKKÜR EDERİZ
Baymak Kombi Hidrofor Servisi