27 Nisan 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-11-28
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 414 3164242

Sever Klima; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe kısa zamanda büyüyen, gelişen öncü firmalardan biridir. 1998 yılında Şanlıurfa’da faaliyete geçen firmamız, sektördeki gelişmeleri gözleyerek, yatırımlarını planlayıp ve uygulayarak hedefine doğru ilerlemektedir. Bu çalışmaların ve emeklerin bulunduğumuz noktaya gelmesindeki en büyük etken samimiyetimiz ve değerlerimize olan saygımızdır.
Samimi, dürüst, şeffaf, gelişmeye hevesli, sorumluluk sahibi bir firma kurarak sizlerle birlikteliğimize başladık ve bugünlere bu değerler ile ulaştık.
Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve kadrosunu genişleten firmamız bu büyüme ve genişlemenin yanı sıra içindeki değerlere de her zaman sahip çıkmıştır. İnançla başladığımız bu işte; satış pazarlama ve servis kimliğimize 2004 yılı itibari ile üretici ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kimliğimizi de ilave ettik. Nisan 2008 itibarı ile firmamız dünyanın önemli klima üreticilerinden Fuji Electric ’in Türkiye distribütörlüğünü alarak tüm modellerini satışa sunmuştur.
Isıtma,soğutma ve havalandırma sektöründe verdiği hizmetlerle yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Sever, doğanın ve doğal kaynakların korunmasına büyük önem vermektedir. Enerji fiyatlarının tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığı günümüzde sever olarak tüketicilerimize doğaya dost 410A gazlı enerjiyi etkin bir şekilde kullanabilen DC İnverter klima sistemleri sunmaktan memnuniyet duymaktayız.Çevreye duyarlı, ekonomik ve sorunsuz çalışan bu sistemler siz tüketicilerimize yüksek verim ve düşük enerji tüketimi ile tasarruf ve konforu birlikte sunmaktadır.
Bütün bu çalışmaların yanı sıra sizlere daha fazla noktada ulaşabilmek için dağıtım kanallarımızı arttırarak 150`ye yakın satış noktamız ve 190’a yakın servisimizle sizlere en iyi hizmeti sağlamaya çalışmaktayız. Amacımız sektörde kendi konumuzda ilk akla gelen olmaktır.Mersin de inşaatı devam etmekte olan 2009 yılında tamamlanmasını planladığımız plazamız ile satış ve servis departmanlarımızı daha da büyütüp verim ve hizmet kalitemizi arttırarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak ilk önceliğimizdir.


SEVER İN MİSYONU

Tüm faaliyetlerinde verimli hizmet anlayışına inanmak; kaliteye ve sisteme önem vererek tüm müşterilerimizin memnuniyetine öncelik vererek tercih edilebilirlik seviyesini yükselterek aranılır ve ulaşılabilir bir marka olmaktır.




SEVER İN VİZYONU

Klima sektöründe Türkiye’ nin lider kuruluşlarından biri olmaktır




Bizleri destekleyen ve bu ailenin parçası olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz..


sever fujielectric