30 Nisan 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-06
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

Mitsubishi Klima Yetkili Satış ve Servis Noktası
Dünyanın en büyük klima üreticilerinden Mitsubishi’nin, nesiller boyu serinlik sunan, olağanüstü teknolojiye ve dayanıklılığa sahip ürünleri 17 yıldır sadece İklimsa güvencesiyle Türkiye’de. Dayanıklılığı ile rekorlar kıran Mitsubishi ürünleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir ürünü mutlaka bulacak ve nesiller boyu sürecek ferah ve sağlıklı bir ortamın keyfini süreceksiniz.

Mitsubishi klimanın diğer üstün özellikleri arasında “doğal enzim filtresi”, “koku giderici temizlik filtresi” ve “negatif iyon plakası” var.

Mitsubishi klima doğal enzim filtresi, kirli havayı emerek bakterileri yok eder.

Mitsubishi klima mis gibi ve tertemiz bir ortam sağlar.

Mitsubishi klima Koku giderici temizlik filtresi, kötü kokulara son verir. Mitsubishi klima, koku giderici temizlik filtresi sayesinde odadaki kötü kokuları anında yok eder. Mitsubishi klima Üstelik bu filtre su ile yıkanıp, güneşte kurutulduğunda koku giderici etkisini yeniden kazanır ve tekrar takılıp kullanılabilir.

Mitsubishi klima Negatif iyon plakası, klimanız çalışmasa bile hiç elektrik harcamadan ortama negatif iyon yaymaya devam eder ve doğada, dağlık ve ormanlık alanlarda bulunan negatif iyonların insan sağlığı üzerindeki olumlu etkisini evinize taşır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Mitsubishi Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Mitsubishi klima satış Mitsubishi klima montaj servisi Mitsubishi klima yetkili servisi Mitsubishi klima yetkili servisleri Mitsubishi klima servisi bakım Mitsubishi klima bölge servisi Mitsubishi klima arıza servisi Mitsubishi klima fiyat listesi

MITSUBISHI Klimalar için tıklayınız
gürbüz teknik