29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-06
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

SHARP KLİMA Yetkili Satış ve Servis Noktası
Sharp klima kendi yarattığı ve sadece Sharp klima’da bulunan uluslararası ödüllü Plasmacluster İyon Teknolojisi ile size bir klimadan çok daha fazlasını sunuyor. Sharp Klima Plasmacluster, yaydığı pozitif ve negatif iyonlarla havadaki bulaşıcı hastalıklara neden olan virüs ve bakterileri tamamen temizleyip, alerjiye yol açan toz akarlarını (mite) %91 oranında etkisiz hale getirerek, size daha sağlıklı mekanlar yaratır. Sharp klima Akar alerjenleri solunum yoluyla vücuda girse bile Sharp klima Plasmacluster sayesinde vücutta reaksiyona (hapşırma, burun akıntısı, egzama vs.) yol açmaz. Japonya’da ve dünyanın birçok ülkesinde ödüller kazanarak yararları belgelenen bu eşsiz teknoloji evinizi gerçek anlamda sağlıklı bir ortama kavuşturur.

Sharp Klima’nın yaydığı Plasmacluster iyonları havadaki küf sporlarını çevreleyerek etkisiz hale getirerek daha sağlıklı, küf kokusundan arınmış mekanlar yaratır. Sharp klima Aynı zamanda sigara dumanında bulunan ve kötü kokuya yol açan azot oksit, styrene ve asetik asit moleküllerine karşı da etkilidir.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Sharp Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Sharp klima satış Sharp klima montaj servisi Sharp klima yetkili servisi Sharp klima yetkili servisleri Sharp klima bakım servisi Sharp klima bölge servisi Sharp klima arıza servisi Sharp klima fiyat listesi

SHARP Klimalar için tıklayınız
gürbüz teknik