29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-08
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0216 487 37 34

Avrupa standartlarında Avrupai pazarlama anlayışıyla yola çıkan firmamız hazır PVC pencere ve kapı sistemleri ile Türkiyede bir ilk olmak istiyor.

Siz değerli PVC üreticilerine sunmuş olduğumuz bu hizmet ile işleriniz daha kolay bir hal alacak,

NASILMI?

Diyelim bizimle çalışmaya başladınız kendi üretimini yaptığınız PVC ürünün size maliyetiyle bizim size vereceğimiz PVC ürünün arasındaki fiyat farkına şaşıracaksınız,

Kendi üretimini yaptığınız PVC doğramanın size günümüzde vermiş olduğu sıkıntıları ve maliyeti kar elde edememeniz gibi bir takım olumsuzlukları var. Bunları biliyoruz. Bu neden le yola çıkan firmamız işinizi kolaylaştıracak ve daha çok iş yapmanıza ve daha verimli olmanıza sebep olacaktır.

BİR DÜŞÜNÜN?

Üretimini yaptığınız PVC doğramanın size maliyetini, günümüz şartlarında kar elde edememenizi, rakiplerinizin çokluğunu, gerektiğinde sıkıntılara düştüğünüzü, SİZCE DEĞERMİ…?

BİZİM SİZE SUNDUĞUMUZ…

Kendi üretiminiz olmayacak, size sadece montaj ekibi gerek, yapmanız gereken daha çok iş almak ve daha çok kazanmak. Bu sebeple masrafınız sıfıra inecek. Atölye de iş yetiştirilecek sıkıntısına düşmek yok.

Gelin birlikte çalışalım hem sizin maliyetiniz azalsın hem siz kazanın hem de müşteri kitleniz artsın,
Hem de işiniz kolaylaşsın…

SİZ ŞİPARİŞLERİNİZİ BİZE GÖNDERİN BİZ SİZE HAZIR BİR ŞEKİLDE PVC ‘Yİ GÜNÜ GÜNÜNE TESLİMAT YERİNE ULAŞTIRALIM BÖYLECE SİZE SADECE MONTAJI KALSIN?

AYRINTILI BİLGİ İÇİN ARAYIN...!
0216 487 4 487
VONA PVC MÜHENDİSLİK- PVC PENCERE VE KAPI SİSTEMLERİ