05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-12-30
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02164704676

CENTERLINE KELEBEK VANALAR (ESNEK KAUÇUK YATAKLI)

Özellikle Process uygulamalarında Teknik üstünlükleri nedeni ile tercih edilen CENTERLINE Series RS Tip Kelebek Vanalar Concentric (eşmerkezli) tasarımı ile kullanıcılarına geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Çap olarak standart DN40-DN1200, Basınç sınıfı PN10-PN16, Sıcaklık –34 C ile +150 C, Gövde Malzemesinde Dökme, Sfero Döküm Demir ve Karbon Çelik, Gövde Tipinde ise Wafer, Lug ve Çift Flanş (DN600’den sonra) opsiyonları bulunan CENTERLINE Series RS Tip Kauçuk Yataklı Kelebek Vanalar özellikle Vakum Sistemlerinde çalışabilir olmaları ile ayrıcalık kazanmaktadır.


Vakum Sistemlerinde kullanılabilmelerini sağlayan Back-up Ring Yatak Tasarımı birçok teknik avantajı da beraberinde getirmektedir. Aluminyum bir Ring üzerine vulkanize edilmiş olan bu yatak gövdeye sıkı geçme olarak monte edilmektedir. Bu tasarım gövdeye tırnaklı olarak gevşek bir şekilde takılan tasarıma göre hem daha uzun bir yatak ömrü hem de Disk’in aşındırma etkisine daha dirençli bir yatak sağlamaktadır. Gövdeye direkt vulkanize edilen tasarıma göre ise Değiştirilebilir olması ile üstünlük sağlamaktadır.

En üstün özelliği ise Şeker, Kağıt gibi proces endüstrilerinde Vakum hatlarında Disk’in rahatlıkla çalışabilmesidir. Diğer uygulama sektörleri ise Su ve Atık Su Arıtma, Kimya, Petro-Kimya, HVAC uygulamaları, Demir-Çelik, Otomotiv, Elektrik Santralleri (FGD Üniteleri)’dir.

Akışkana göre değişebilen Yatak (EPDM, NBR, HNBR, CSM (Hypalon), FPM (Viton)) ve Disk (Paslanmaz Çelik, Alu-Bronze, Sfero Döküm (Nike kaplı), Hastelloy, Duplex, Rilsan, ECTFE, Hostalen GUR) malzeme alternatifleri mevcuttur. CENTERLINE Series RS Tip Kelebek Vanalar uygulamaya göre Manuel El veya Dişli Kutulu, Otomatik olarak da kendi üretimi REVO Pnömatik Aktüatörlü veya AUMA Elektrik Motor Aktüatörlü olarak ilgili aksesuarları ile de beraber (Solenoid, Limit Switch, Pozisyoner v.s.) komple olarak sağlanabilmektedir. Firmamız, Leon Teknik Dış ticaret , bu vanalarla ilgili her türlü Satış Sonrası Desteği de Türkiye Yetkili Distribütörü olarak vermektedir.”
LEON TEKNİK DIŞ TİCARET