05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-01-17
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0262 3215930

Tam ve mükemmel ayrıcalık felsefesi ile, siz değerli müşterilerinin kiralık lüks araç ihtiyaçlarını en iyi ve en cazip şartlarla karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Gerek sizlerin, gerekse özel müşteri ve ziyaretçilerinizin tatil veya iş amaçlı gezilerinde tamamı lüks araçlardan oluşan VIP araç filomuz içerisinden beğeninizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak aracı saatlik, günlük, haftalık veya aylık olarak seçip kiralayabildiğiniz gibi, hafta sonu veya tatil programlarınız için de paket kiralama seçenekleri ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

BIZKAR, şoförlü veya şoförsüz, kısa veya uzun süreli kiralık araba taleplerinizin yanı sıra, sadece şoför temin hizmeti de sunmaktadır.

Sizlere her zaman en mükemmel hizmet için,

Saygılarımızla,


BIZKAR

NEDEN BIZKAR?

Bizkar, diğer araç kiralama şirketlerinden farklı olarak, Kocaeli’de bir ilke imza atarak, sadece sizlerin kişisel lüks araç ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda misafirlerinize karşı, onlara verdiğiniz değeri ortaya koyabilmenize imkan sağlamaktadır.

NEDEN ÖZEL ŞÖFÖRLÜ ARAÇLAR?

-Bizkar olarak, uzun süre binek, ticari araç, minibüs ve benzeri araç kullanmış en az 1.000.000 km yol deneyimli, genel görgü ve ahlak kuralları konusunda eğitimli kadromuz sayesinde, yolculuklarınız sırasında kitap okumak, pc kullanmak, internette sörf yapmak, müzik dinlemek, veya dostlarınızla sohbet etmek imkanını sizlere sağlamaya çalışırken, aynı zamanda trafikte seyrederken ortaya çıkabilecek, stress ve yorgunluktan etkilenmemenizi sağlamaya çalışıyoruz.



-Çünkü vakit nakittir! Araç kullanmakla harcayacağınız değerli vaktinizi, çalışmalarınıza veya diğer kişisel planlarınıza ayırabilirsiniz…



-Araçlarımızda bulunan trafik sigortası ve full kasko tedbirlerinin dahi çözüm olamayacağı, (alkollü araç kullanımı, olası sürücü hatalarınızdan doğabilecek trafik cezaları veya oluşabilecek lastik veya jant ezilmesi stop/far kırılmaları, çizik ve boya kayıpları gibi istenmeyen durumlarda, araç problemleriyle ilgili şoförsüz kiralamalarda size fatura olarak yansıyacak olumsuzlukları, tümüyle bertaraf etmiş oluyoruz.

Üstelik de, Bizkar olarak, özel sürücü hizmetimiz için ek bir ücretlendirme de uygulamıyoruz!

(BİZKAR KARİYER ARACINIZ)

BAŞLICA KULLANIM ALANLARIMIZ

-Fabrika veya işletme ziyaretçilerinizin havaalanı transferleri, İstanbul veya diğer çevre il gezi programları için bizi arayabilirsiniz. Araçlarımızdaki LCD ekranlarda yolculuk esnasında işletmenizle ilgili detaylı bilgileri sesli ve görüntülü olarak izlettirilebilir, misafirlerinize firmanızla ilgili her türlü tanıtımı, transfer sırasında aktarabilirsiniz.(İstenildiğinde tercüman ve rehberlik hizmeti de yine Bizkar’ a özel fiyat avantajlarıyla sağlanacaktır.)

-Eş, dost, akrabalarınızla yapmak istediğiniz gezilerde 5+1 çok yönlü koltuklarınızda kahvenizi yudumlarken keyifli yolculuklar yapabilirsiniz.

-Özel gün ve gecelerinizde (söz, nişan, düğün, doğum günü yıldönümü vs) kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz.

-Anlaşmalı olduğumuz otel, motel, restaurant, cafe, bar, gibi eğlence ve dinlence alanlarında sizin için rezerve edilmiş yerlerde bizkar’a özel çok uygun fiyatlandırmalarla eğlenebilir, o günü unutulmaz kılmak için sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz.

Bizkar sevdiklerinize verdiğiniz değerin farkındadır. Bu anlayışla özel eğitimli uzman sürücü kadromuza güvenerek, her koşulda kısa veya uzun mesafe diye düşünmeksizin, çok özel fiyatlarımızdan yararlanabilir; iş, okul, dershane, kurs vs gibi yerlere gidiş gelişlerde, eş veya çocuklarınızın güvenle yolculuk yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey, bizi arayarak size ve sevdiklerinize en uygun aracı belirlemek










BİZKAR