28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-01-28
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0532 5547060

DOĞUM GÜNÜ VE ETKİNLK ANİMASYON ANİMATOR PALYAÇO KOSTUMLU KAREKTER HİZMET ÜCRETİ İSTANBUL İÇİ 100 TL DIR.

ayrıca bknz: www.yakamozorganizasyon.com

YAKAMOZ Organizasyon, animatörleri yüz boyama , şekilli sosis balon ve eğlenceli oyun setleri eşliğinde 2 ile 3 saat arasında süren yarışmalar
düzenlerler. Ayrıca Minik dostlarımıza hediyelerle motive ederek eğlenceli dünyalarının sihirli kapılarını aralayıp düşlerindeki dünyanın gerçekleşmesini sağlarlar. doğum günü palyaçosu olan arkadaşlarımız Tiyatro, Çocuk tiyatrosu eğitimi almaktadır.

Çocuklarınız bizim için önemlidir. Kızınız veya oğlunuzun partisini sanki bizim çocuğumuzmuş gibi heyecanla planlamaktayız. Dilerseniz doğum günü veya özel parti alanını balonlarla , uçan balonlarla ve parti süsleri ile ,süsleyip , sizlere vakit kazandırabiliriz. Partimizde hiç bir animasyon firmasının yapmadığı mini disco dansları ve mini clup dansları ile çocuklarımızı partiye ısındırıyor , ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde grup yarışmaları ve anne ve babalarımızla heyecan dolu aktiviteler düzenliyoruz.


….Kızımın doğum günü, oğlumun doğum günü ; evde doğum günü partisi nasıl süslenecek , cafe de doğum günü partisi nasıl süslencek; oğlumun kızımın doğum günü okulunda anaokulunda en iyi palyaço arıyorum, doğum günü organizasyonu nasıl yapmalıyım…vs.
ARTIK telaş etmenize gerek yok tüm bu teleşınıza cvp veriyoruz.

YAKAMOZ ORGANİZASYON VE ANİMASYON BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİNİZ

DOĞUM GÜNÜ HİZMETLERİMİZ

ACİL PALYAÇO SERVİSİ,Doğum Günü İçin palyaço,ANİMATÖR ABLA-ABİ,PAMUK PRENSES,SİNDİRELLA,ÖRÜMCEK ADAM,GÖSTERİLER,İLİZYONİST-SİHİRBAZ,NOEL BABA - ANNE,POPCORN,MACUN,SOSİS BALON,PARTİ MALZEMELERİ,Doğum Günü İçin palyaço,DEKORASYON BALON,YÜZ BOYAMA,DART,PİNYATA,HAZİNE SANDIĞI,EV İÇİ SES SİSTEMİ,BAHÇE İÇİ SES SİSTEME,AÇILIŞ İÇİN SES SİSTEMİ,BALON SÜSLEME
KUMAŞ SÜSLEME,HEDİYE SERVİSİ

DOĞUM GÜNÜ VE ETKİNLK ANİMASYON ANİMATOR PALYAÇO KOSTUMLU KAREKTER HİZMET ÜCRETİ İSTANBUL İÇİ 100 TL DIR.

ayrıca bknz: www.yakamozorganizasyon.com
yakamoz organizasyon animasyon