06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-19
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 02163858323

Asfalt Kaplama :
Her türlü yol, otopark, kapalı garaj ,site ve bahçe yürüyüş yolları, fabrika sahaları,tenis kortları ve basket sahalarında zevkle kullanılır. Uygulama çok seri yapılır; aynı gün otoparkınızı, spor sahanızı, yolunuzu kullanıma açabilirsiniz. Toz tutmaz rahatça yıkanabilir,süpürülebilir. Çizgileride çizilmiş güzel bir otopark binanızın çehresini değiştirir.

RENKLİ & DESENLİ ASFALT uygulaması , son otuz yıl içerisinde geliştirilmiş, en dayanıklı dekoratif zemin kaplama sistemidir.
RENKLİ & DESENLİ ASFALT , görünüm ,uygulandığı ortama gösterdiği uyum ve mimari açıdan , tek tek döşenen parke taşı, tuğla ve diğer zemin kaplama ürünlerinin çok ilerisinde dekoratif asfalt baskı sistemidir. Çimentonun mukavemetiyle, asfaltın esnekliğini içeren benzersiz bir üründür.
RENKLİ & DESENLİ ASFALT dekoratif baskı kalıpları ile asfalta , tuğla , arnavut kaldırımı,balık sırtı,kilitli taş, fisco, kayrak veya tasarlanan herhangi bir desen verilebilir. Asfalt yüzeyi baskı uygulandıktan sonra Renkli Yüzey Kaplama Sistemi kullanılarak yüzey renklendirilir. Renkli Yüzey Kaplama , akrilik reçine ile güçlendirilmiş çimento,polimer esaslı su bazlı pigment içeren özel boyadır.Asfaltın mukavemetini arttırır, çatlama ve bozulmasını engeller.
RENKLİ & DESENLİ ASFALT dekoratif baskı sistemi dünyanın birçok yerinde , her türlü iklim şartlarında ve trafik koşullarında kendini kanıtlamış bir üründür. Amerika`dan Avusturalya`ya kadar uzanan bölgede birçok firma tarafından uygulanmaktadır

Detaylı bilgi ve teklif için ve karar vermeden önce lütfen firmamızla görüşme yapınız.
Saygılarımızla
Mehmet Uzunoğlu
0 216 385 83 23
0 535 950 61 71
YILMAZ YAPI