28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-01-29
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0-312-4411313

Telsiz Anons, Telsiz Haberleşmesi kullanılarak ( Kablo çekilmeden ) bir binanın içine/dışına, bir açık-kapalı alana, bir il/ilçe/belde`nin tamamına veya bir kısmına, bir caminin içine/dışına, bir camiden başka camilere vb. ihtiyaç duyulan her yere, hiçbir kablo bağlantısı kullanılmadan anons veya müzik yayınlarının pratik ve kaliteli bir şekilde aktarılmasıdır.

Telsiz Anons Sistemleri ile yapılacak ses,anons veya müzik yayınları şu yararları sağlar;

- Kablo kirliliği ve görüntü kirliliği önlenir.
- Zaman içerisinde kablolarda yıpranmalar nedeniyle oluşabilecek zararların önüne geçilerek mali tasarruf sağlanır,
- Kolay ve pratik kurulum sayesinde zaman tasarrufu sağlanır,
- Yer tasarrufu sağlanır,
- Sesin yüksek kalitede ve netlikte sistemin kurulduğu bütün noktalardan duyulması ile verimlilik artar.

Telsiz Anons Sistemleri, sistemin kurulacağı yerin büyüklüğüne ve seslendirmenin amacına göre değişiklik gösterir.Dolayısı ile Kablosuz Seslendirme Ürünleri bu seçime göre belirlenmektedir.Telsizli Anons uygulamalarında, anons veya müzik yayınının amacı ve yerin büyüklüğü belirlendikten sonra ihtiyaca en uygun Kablosuz Seslendirme Ürünleri kullanılarak bir Kablosuz Ses Sistemi oluşturulur.Sistemin oluşturulmasında Uzmanlık çok önemlidir.Kablosuz Seslendirme konusunda uzman kişiler tarafından oluşturulacak Telsiz Anons Sistemleri, anons veya müzik yayınlarının hedef kitleye veya alana iletilmesinde büyük önem taşımaktadır.

Telsiz Anons Sisteminin parçaları; Kablosuz Telsiz Vericisi, Kablosuz Telsiz Alıcısı, Hoparlör ve yardımcı ekipmanlar.

1- Kablosuz Telsiz Vericisi

Kablosuz Telsiz Vericisi, ses, anons veya müzik yayınlarını telsiz yardımı ile ilgili yerlerdeki kablosuz alıcılara veren elektronik cihaz`dır.Kablosuz Telsiz Verici Cihazlar, telsiz yardımı ile ses veya müziğin hoparlörlere aktarılması görevini üstlenirler.Kablosuz Telsiz Vericiler farklı modellerde üretilirler.Örn. ORIENT`in TX 01 Kablosuz Telsiz Vericisi, el terminali veya pc ile programlanabilme özelliğine sahiptir.

2- Kablosuz Telsiz Alıcısı

Kablosuz Telsiz Alıcısı, Telsiz Vericilerinden gelen ses,anons veya müzik yayınlarını alıp ilgili hoparlörlere aktaran elektronik cihaz`dır.Örn. ORIENT`in CR 504 ve CR 504D Telsiz Alıcı Cihazları, bina dış cephelerine veya elektrik direklerine monte edilebilmeleri sayesinde büyük pratiklik sağlamaktadırlar.Özel plastik gövdeleri sayesinde her türlü iklim şartlarına dayanıklı olup kullanım alanları çok geniştir.

3- Hoparlör

4- Yardımcı Ekipmanlar

Sistemin kullanımı kolaydır.Bütün kontrol merkezde yer alan Kablosuz Telsiz Vericisi tarafından sağlanabilir.Sistem sayesinde bölgesel yayın yapılabilmesi mümkündür.İstendiği takdirde, Kablosuz Telsiz Alıcıları programlanarak tek tek veya gruplar halinde yayın yapılabilir.Hatta ses seviyeleri bile tek tek veya gruplara göre ayrı ayrı ayarlanabilir.

Telsiz Anons Sistemleri`nin günümüzde bir çok uygulama alanı bulunmaktadır.

ORIENT Telsizli Anons Sistemleri`nin Uygulama Alanları`ndan bazıları;

- Camiler
- Belediyeler
- Okullar
- Askeri Alanlar
- Halı Sahalar
- Sanayi Siteleri
- Tatil Köyleri ve Oteller
- Mezarlıklar
- Köyler ve Küçük Kasabalar
- Fabrikalar
- Benzinlikler
- Gezinti Tekneleri
- Park ve Yürüyüş Alanları
- Tren Garları ve Otogarlar
- Pazar Yerleri
- Toplantı Salonları
- Hastaneler
- Dinlenme tesisleri

Ayrıntılı Bilgi için
0-312-4411313
www.oriental.com.tr
Oriental Elektronik