28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-01-29
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0-312-4411313

Kablosuz Ses Yayını, Kablosuz Seslendirme Ürünleri ile kurulacak sistemler yardımıyla, bir binanın içine/dışına, bir açık-kapalı alana, bir il/ilçe/belde`nin tamamına veya bir kısmına, bir caminin içine/dışına, bir camiden başka camilere vb. ihtiyaç duyulan her yere, hiçbir kablo bağlantısı kullanılmadan anons veya müzik yayınlarının pratik ve kaliteli bir şekilde aktarılmasıdır.

Kablosuz Ses Yayın Sistemleri ile yapılacak ses veya müzik yayınları şu yararları sağlar;

- Kablo kirliliği ve görüntü kirliliği önlenir.
- Zaman içerisinde kablolarda yıpranmalar nedeniyle oluşabilecek zararların önüne geçilerek mali tasarruf sağlanır,
- Kolay ve pratik kurulum sayesinde zaman tasarrufu sağlanır,
- Yer tasarrufu sağlanır,
- Sesin yüksek kalitede ve netlikte sistemin kurulduğu bütün noktalardan duyulması ile verimlilik artar.

Kablosuz Ses Yayın Sistemleri, sistemin kurulacağı yerin büyüklüğüne ve seslendirmenin amacına göre değişiklik gösterir.Dolayısı ile Kablosuz Seslendirme Ürünleri bu seçime göre belirlenmektedir.Kablosuz Seslendirme uygulamalarında, Kablosuz Seslendirmenin amacı ve yerin büyüklüğü belirlendikten sonra ihtiyaca en uygun Kablosuz Seslendirme Ürünleri kullanılarak bir Kablosuz Ses Yayın Sistemi oluşturulur.Sistemin oluşturulmasında Uzmanlık çok önemlidir.Kablosuz Seslendirme konusunda uzman kişiler tarafından oluşturulacak kablosuz Ses Yayın Sistemleri, anons veya müzik yayınlarının hedef kitleye veya alana iletilmesinde büyük önem taşımaktadır.

Kablosuz Ses Yayın Sisteminin parçaları; Kablosuz Ses Yayın Vericisi, Kablosuz Ses Yayın Alıcısı, Hoparlör, Mikrofon ve yardımcı ekipmanlar.

1- Kablosuz Ses Yayın Vericisi

Kablosuz Ses Yayın Vericisi, ses veya müzik yayınlarını mikrofon yolu ile ilgili yerlerdeki hoparlörlere veren elektronik cihaz`dır.Kablosuz Verici Cihazlar Masa Üstü Mikrofon, Kablosuz Mikrofon, Yaka Mikrofonu, Kulaklıklı Mikrofon vb. mikrofonlar yardımı ile ses veya müziğin hoparlörlere aktarılması görevini üstlenirler.Mikrofon, Kablosuz Ses Verici cihaza takıldıktan sonra ses veya müziği metrelerce ötedeki alanlara iletir.Kablosuz Ses Vericiler değişik görevleri yapabilecek şekilde farklı modellerde üretilirler.Örn. ORIENT`in CTT 200 Kablosuz Mikrofon Vericisi, ayrı müzik girişi sayesinde müzik seti veya mp3-mp4/CD çalar dan müzik yayını yapabilme olanağı sağlar.

2- Kablosuz Ses Yayın Alıcısı

Kablosuz Ses Yayın Alıcısı, Kablosuz Ses Yayın Vericilerinden gelen ses veya müzik yayınlarını alıp ilgili hoparlörlere aktaran elektronik cihaz`dır.Örn. ORIENT`in CR 504 ve CR 504D Kablosuz Alıcı Cihazları, bina dış cephelerine veya elektrik direklerine monte edilebilmeleri sayesinde büyük pratiklik sağlamaktadırlar.Özel plastik gövdeleri sayesinde her türlü iklim şartlarına dayanıklı olup kullanım alanları çok geniştir.

3- Hoparlör

4- Mikrofon

5- Yardımcı Ekipmanlar


Kablosuz Ses Sistemleri`nin günümüzde bir çok uygulama alanı bulunmaktadır.

ORIENT Kablosuz Ses Sistemleri`nin Uygulama Alanları`ndan bazıları;

- Camiler
- Belediyeler
- Okullar
- Askeri Alanlar
- Halı Sahalar
- Sanayi Siteleri
- Tatil Köyleri ve Oteller
- Mezarlıklar
- Köyler ve Küçük Kasabalar
- Fabrikalar
- Benzinlikler
- Gezinti Tekneleri
- Park ve Yürüyüş Alanları
- Tren Garları ve Otogarlar
- Pazar Yerleri
- Toplantı Salonları
- Hastaneler
- Dinlenme tesislerir

Ayrıntılı Bilgi için
0-312-4411313
www.oriental.com.tr
Oriental Elektronik