04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-01-30
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0543 277 20 51

Kurumsal veya bireysel olarak; ticari, tanıtım veya reklam odaklı web sayfalarınız, isteklerinize uygun bir şekilde tasarlanabilir yada arama motorlarındaki durumu geliştirebilir. Proje bazında çalışma ve destek hizmetlerini de sizin için biz en etkin ve en verimli şekilde organize ederiz. Sizde içiniz rahat, işinize odaklanırsınız.

Kısaca Biz
Hosting, web sayfalarınızın sunucular üzerinde barındırılması ve ziyaretçilere sunulmasıdır. Web sitenizin 7 gün 24 saat hızlı ve erişilebilir olması için güvenilir bir host ile çalışmanız gerekir.
KURT SERVER Web, güçlü sunucuları, hızlı bağlantısı, yardımsever teknik desteği ve sınırsız olarak sunduğu özellikleri ile size en iyi ve hesaplı hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Bu servise ek olarak KURT SERVER Web müşterilerine sınırsız email hesabı, webmail, smtp sunucusu, FTP hesabı, sınırsız domain park, sınırsız subdomain, sınırsız MySQL veri tabanı gibi bir çok özelliği ücretsiz olarak sağlamaktadır.
Kurumsal ve kişisel kullanıcıların internet üzerinde ihtiyaç duyacakları herşey burada.
Güçlü sunucular, hızlı destek ve sınırsız özellikler.
Garantilerimiz
» %100 Müşteri Memnuniyeti
» Hızlı Destek
» %99.9 Uptime Oranı


1514 maddelik yeni Ticaret Kanunu Tasarısı belli oldu. Tasarı, devrim niteliğinde düzenlemeler getiriyor.
Web sitesi olmayan şirket yöneticisine hapis...
Yeni Türk Ticaret Kununu Tasarısı’na göre;
Web sitesi kurmayan, web sitesi olupta gerekli tahsisi yapmayan Anonim Şirket yönetim kurulu üyeleri ve sorumlularına 6 aya kadar hapis cezası verilecek. ADALET Bakanlığı, yarım asırdır yürürlükte bulunan Türk Ticaret Kanunu’nu çağın ihtiyaçlarına göre yeniden düzenliyor. 1514 maddelik yeni Türk Ticaret Kanunu Tasarı taslağı şeffalığa büyük önem veriyor. Bu kapsamda taslağın en ilginç maddesi web sitesi olmayan anonim şirketlerle ilgili. Buna göre; Web sitesini kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren üç ay içinde oluşturmayan, Web sitesi varsa içine gerekli tahsisi yapmayan anonim şirket yönetim kurulu üyeleri, limited şirket müdürleri ve öteki yetkililere altı aya kadar hapis ve 100 günden 300 güne kadar adli para (günlüğü 15 milyon liradan) cezası verilecek. Web sitesine konulması gereken içeriği usulüne uygun bir şekilde koyulmaması halinde de bu kişilere üç aya kadar hapis ve 100 güne kadar adli para cezası verilecek.
Rafet Kurt ( Kurt Server ) - Yönetici

Telefon
0554 417 45 68 – 0543 277 20 51
KURT SERVER Internet ve Bilisim Web İnternet Hizmetleri