03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-02-05
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0-312-4411313

Dijital Kodlama, şu anda, Kablosuz iletişim Sistemleri’nde dünya genelinde kullanılan en yaygın teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde Merkez Camisi imamı, ezan ve vaaz yayınını diğer cami veya mescitlere aktaran Kablosuz Ses Verici cihazını kumanda paneli ile programlayarak, diğer cami veya mescitlerdeki Kablosuz Alıcı cihazlarını istediği şekilde yönetebilmektedir. Merkez camisi imamı bu özellik sayesinde , diğer cami ve mescitlerdeki çok sayıdaki Kablosuz Alıcı cihazlarını;

- Tek tek veya çoklu olarak gruplandırıp uzaktan çalıştırabilir,
- Tek-tek, grup olarak veya genel olarak 8 kademeli ses seviyelerini ayarlayabilir,
- Alıcıları ,1’den 2000’e kadar numaralandırabilir,
- Her biri 128 alıcıdan oluşan 20 farklı gruba ayırabilir,
- Camilere,Tek veya bölgesel ilan yapabilir,

Örnek olarak; A ilçesindeki Merkez Cami imamı, ilçeye bağlı 5 köye ilan yapmak istemektedir. Ancak , bazen 2 köyün camisine, bazen yalnızca 1 köyün camisine, bazen bütün köy camilerine, ses seviyelerini de farklı seviyelerde ayarlamak suretiyle ilan yapacak şekilde bağımsız hareket etmek istemektedir. İşte Dijital Kodlamalı Sistem , bu vb. bütün istediklerini karşılayabilecektir.

Dijital Kodlama teknolojisi, maksimum güvenirliğin yanısıra ses yayınlarındaki parazit ve hışırtıları önleyerek mükemmel ses kalitesi sağlar.

Ayrıntılı Bilgi için
0-312-4411313
www.oriental.com.tr
Oriental Elektronik