29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-02-11
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0216 661 62 68

Ups Hastanesi olarak; Sola Ups tamiri , Best Power Ups tamiri , Emerson Ups tamiri , Liebert Ups tamiri , Safetech Ups tamiri, Artronic Ups tamiri , İnform Ups tamiri , Enel Ups tamiri , Makelsan Ups tamiri , Gess Ups tamiri , Siemens Ups tamiri , Aeg Ups tamirini ve akü değişimlerini garantili olarak yapabilecek teknik altyapıya sahip olmaktadır.Farklı Ups markaları için firmamız ile irtibata geçiniz.
Firmamızın kalite politikası ve amaçlarını gerçekleştirmek, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak amacıyla Satış Sonrası Hizmet Departmanımız mevcuttur. Siz müşterilerimize kaliteli, tam zamanında ve uygun fiyatlı hizmet vermek bizim görevimizdir. Bizim için önemli olan sizlerin memnuniyetidir.



Müşterilerimiz arıza, bakım, kontrol ve devreye alma gibi talep edilecek her türlü hizmet, Satış Sonrası Hizmet Departmanı-Teknik Servis Ekibi tarafından 24 saat 365 gün sağlamaktadır. Türkiye geneline yayılmış bayilerimiz ile müşterilerimize servis hizmeti verilmektedir.



Kesintisiz Güç Kaynaklarının temel yapısı düşünüldüğünde ve besledikleri sistemlerin güvenliğini doğrudan ilgilendirdiği için müşterilerimizin herhangi bir enerji sorunu yaşamaması için, Satış Sonrası Hizmet Departmanı tarafından Yıllık Bakım Anlaşması uygulaması yapılmaktadır. Bakımlar cihaz modeli ve güç aralığına göre sene içerisinde 3 kez (4 ayda bir) ya da 4 kez (3 ayda bir ) yapılmaktadır. Anlaşma süresi içerisinde oluşabilecek diğer arızalarda verilecek servislerde herhangi bir servis bedeli alınmayacaktır.

Satış Sonrası Hizmet Departmanı tarafından, müşterilerimize düzenli aralıklarla servis raporu hazırlanmaktadır.

Müşterilerimizin dostluğunu sürekli kılmak ve aynı zamanda da sınırsız müşteri memnuniyetini sağlamak için üzerimize düşen her yükümlülüğü yerine getirmek azmindeyiz.

UPS HASTANESİ