04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-02-20
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 902125107676

TTMVOIP Internet Telefonu
Interneti olanlara şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası, sabit, cep, tüm aramalar çok ucuz. Şebeke içi aramalar bedava!

Internet Telefonu
Internet Üzerinden Ucuz Telefon Görüşmeleri
Kolay kurulum, hızlı aktivasyon! TTMVOIP Internet Telefonu`nu bilgisayarınıza kurmanız birkaç dakika sürer. Müşteri Hizmetlerini arayarak bir TTMVOIP kullanıcı hesabı açtırın, hesabınıza kredi yükletin, size özel kullanıcı adı ve şifrenizi alın.

Ücretsiz TTMVOIP Internet Telefonu Programını bilgisayarınıza indirip kurun. Kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Internet üzerinden ucuz telefon görüşmesi yapmaya anında başlayın! TTMVOIP Uluslararası Arama Kartı ve TTMVOIP ADSL Telefonu kullanıcıları Internet Telefonu`nu varolan kullanıcı kodu ile ücretsiz olarak kullanabilirler. Aylık sabit ücret yok, değişken tarifeler, sürpriz faturalar yok. Daha çok konuşun, daha az ödeyin! Deneyin!

Internet üzerinden ucuz telefon görüşmesi! Sabit veya taşınabilir bilgisayarınızdan TTMVOIP Internet Telefonu ile dünyanın her yerinden ekonomik telefon görüşmeleri yapabilirsiniz!

85%`e varan oranda ucuzluk! Evde, işte, seyahatte TTMVOIP Internet Telefonu`nu kullanarak % 85`e varan oranda daha ucuz uluslararası, şehirlerarası, mobil telefon görüşmeleri yapın.

Ücretsiz arama Evde, işyerinde TTMVOIP ADSL Telefonu kullanın, TTMVOIP Internet Telefonu ile evi veya işyerini ücretsiz arayın! TTMVOIP Internet Telefonu ile TTMVOIP ADSL Telefonunu aramak ücretsizdir. Sınırsız arama yapabilir, limitsiz konuşabilirsiniz! TTMVOIP’te şebeke içi arama ücretsiz!

TTMVOIP ucuz telefon çözümleri:
Telefon Kartı | Internet Telefonu | ADSL Telefonu | VOIP Hizmetleri

Internet Telefonu bir TTMVOIP Hizmetidir.
Bilgi için: www.ttmvoip.com | +90 (212) 510 76 76
http://www.ttmvoip.com/
+90 (212) 510 76 76

Online Destek için : info@ttmvoip.com

TTM VOIP