04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-02-20
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0-312-4411313

Dijital Kodlama, şu anda, Kablosuz iletişim Sistemleri’nde dünya genelinde kullanılan en yaygın teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde, operatör, anons yayınını il veya ilçenin cadde ve sokaklarına aktaran Kablosuz Ses Verici cihazını kumanda paneli ile programlayarak, Kablosuz Alıcı cihazlarını istediği şekilde yönetebilmektedir. Böylelikle, bu özellik sayesinde , Kablosuz Alıcı cihazları;

- Tek tek veya çoklu olarak gruplandırıp uzaktan çalıştırabilir,
- Tek-tek, grup olarak veya genel olarak 8 kademeli ses seviyeleri ayarlanabilir,
- Alıcılar ,1’den 2000’e kadar numaralandırabilir,
- Her biri 128 alıcıdan oluşan 20 farklı gruba ayrılabilir,

Örnek olarak; A ilindeki Belediye binasından,o ile bağlı 5 ilçeye ilan yapılması istenmektedir. Ancak , bazen 2 ilçeye, bazen yalnızca 1 ilçeye, bazen bütün ilçelerine, ses seviyelerini de farklı seviyelerde ayarlamak suretiyle ilan yapacak şekilde bağımsız hareket edilmesi istenmektedir. İşte Dijital Kodlamalı Sistem , bu vb. bütün istekleri karşılayabilecektir.

Dijital Kodlama teknolojisi, maksimum güvenirliğin yanısıra ses yayınlarındaki parazit ve hışırtıları önleyerek mükemmel ses kalitesi sağlar.

Dijital Kodlama ile Kablosuz ses yayını Nasıl Yapılır, Yararları Nelerdir?

Öncelikle anons yayınının , cadde ve sokaklara kablosuz olarak iletilmesini sağlayan Anons Vericisi (TX-05) Belediye binasına kurulur. Daha sonra anons yayınının cadde ve sokaklardan duyulmasını sağlayan Kablosuz Ses Alıcı cihazları (VHF bandı için EKAS 0023 CR 105 veya UHF bandı için EKAS 0025 CR 115) ihtiyaca göre sayıda cadde ve sokak köşelerine kurulur. Dış mekan hoparlörleri Kablosuz Ses Alıcı cihazlarına bağlanarak Merkez Vericiden gelen yayın halka aktarılmış olur.

Dijital Kodlama ile kablosuz ses yayını Yapılması İçin Neye İhtiyacınız Var?

Anonsları ,cadde ve sokaklara aktaran Kablosuz Ses Verici cihazına, aynı anonsların cadde ve sokaklardan duyulmasını sağlayan Kablosuz Ses Alıcı cihazlarına, ve dış mekan Hoparlörlere ihtiyaç bulunmaktadır. Bunun dışında Telekomünikasyon Kurumu tarafından Frekans ve kurulum onayı alınmalıdır.

Uygun Verici ; TX-05 Anons Verici kasası , Araç telsizi + çatı anteni ve kablosu
Uygun Alıcılar ; VHF bandı için (Alıcı kodu: EKAS 0023) CR 105, UHF bandı için (Alıcı kodu:EKAS 0025) CR 115

0-312-441 13 13
www.oriental.com.tr
Oriental Elektronik