02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-26
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

GENERAL ELECTRİC BEYAZ EŞYA KLİMA SATİŞ VE YETKİLİ BÖLGE SERVİSİ
General electric Solo ve ankastre buzdolapları, split klimalar, nem alma cihazları, çamaşır makineleri ve çöp öğütme makineleri üreticisi GE’nin köklü bir geçmişi vardır.

General Electric Beyaz Eşya alanında her zaman lider konumda olan ve dünyadaki en kaliteli beyaz eşya ürünlerine imza atan General elctric, 1910 yılında ilk Buzdolabını üretmiş, 1947’de ilk çift kapılı buzdolabı-dondurucu modeliyle öne çıkmıştır. General Electric 1959 yılında ilk otomatik buz çözme özelliği bulunan cihazlarını piyasaya süren marka, 1966 yılında ilk gardırop tipi buzdolabının tanıtımını yapmıştır.General Electric 1994 yılında CFC gazı bulunmayan çevre dostu buzdolaplarının üretimini gerçekleştiren firma, 2002 yılında ilk defa A tipi Enerji klasmanına ait buzdolapları üretip müşteri beğenisine sunmuştur

Neden General Electric?
Dinamik ve Çarpıcı Tasarımlar

Bir General Electric Tasarımı, daha siz ona yaklaşırken sizi büyülemeyi başarır. Ona uzandığınızdaysa, çarpıcı tasarımıyla ve kullanım esnekliğiyle teknolojiyi avuçlarınızda hissedersiniz.General Electric ROHS & WEE Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Birliği direktiflerine uygun yapılan üretimle zararlı madde içermeyen, hem sizi, hem doğayı hem de sevdiklerinizi koruyan, sorumlu teknoloji. General Electric İstenilen sıcaklığı sürekli sabit tutarak, yüksek enerji tasarrufu sağlayan elektronik sensörler ve akıllı No-Frost özelliği…

En Hacimli Buz ve Su Pınarı
General Electric Buzdolapları, sadece tek dokunuşla kullanabileceğiniz, piyasadaki en hacimli buz ve su pınarına sahiptir. Bu geniş hacim, büyük sürahilerinizle bir seferde bol miktarda buz ve soğuk su elde etmenizi sağlar.

GÜRBÜZ Teknik Dünyanın lider Beyazeşya ve Klima markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik General Electric beyaz eşya ve Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

General Electric Buzdolabı servisi General Electric Derin Dondurucu servisi General Electric Çamaşır Makinesi servisi General Electric Kurutma Makinesi servisi General Electric Bulaşık Makinesi servisi General Electric Fırın servisi General Electric Ocak servisi General Electric davlumbaz servisi General Electric servisi General Electric klima servisi

General Electric servis çağırmak için tıklayınız


MIELE BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Miele yüzyılı aşkın süredir kalite, uzun ömürlülük, güvenilirlik ve emniyet kavramlarının sembolü olmuştur. Bunun nedenini size anlatmaktan mutluluk duyarız. Miele Evlerde kullanılan cihazların içinde Miele ev aletleri en uzun ömürlü olanıdır. Miele başka hiçbir marka bu uzun dayanıklılık süresine erişememiştir.

Krefeld’deki bağımsız çamaşır yıkama araştırma enstitüsünün yaptığı dayanıklılık testlerine göre tüm cihazlar içinde Miele çamaşır makineleri 5000 yıkama işlemini – başka bir deyişle bu makinenin 20 yıl kullanılması demektir- başarı ile tamamlayan ve hala çalışan tek markadır.

Diğer markalarla kıyaslandığında Miele altı yıl daha fazla kullanım süresine sahip olduğunu göstermekte ve bu da kaynak ve enerji tüketiminde tasarruf anlamına gelmektedir.

Miele cihazlarının daima en yeni durumda tutulması için Miele kolay bir Update-olanağı sunmaktadır. Miele ev aletleri- ve ankastre cihazları dünyada en önemli adreslerde yer almaktadır. Uluslararası referanslarımızla büyüleyici Miele dünyasına geliniz! Miele`nin satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürdüğü ve ithlatçılar tarafından temsil edildiği ülkeleri izleyebilirsiniz.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Miele montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Miele servis çağırmak için tıklayınız


SIEMENS BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ
" İnsana hizmet eden teknoloji " Werner von Siemens` in tarafından 162 yıl evvel Siemens markasına aşılanan vizyondur. Bugün bu vizyon Siemens için farklılaşan ve giderek çoğalan modern insan beklentilerine cevap vermek için sürekli ürün iyileştirme anlamını taşıyor. Siemens bunu gerek kişiye özel beklentilere cevap verecek yenilikçi özelliklerle, gerekse fonksiyon süreçlerini otomatikleştirerek gerçekleştiriyor. Siemens Üstelik tüm bunları modern ve kalıcı tasarımıyla da pekiştiriyor. Siemens Tek tuş teknolojisine sahip full otomatik bulaşık makinemiz Siemens` in ürün felsefesinin bu açıdan bakıldığında en güzel örneklerinden birini oluşturuyor… İsterseniz Siemens` in tek tuş teknolojili full otomatik bulaşık makinesiyle bulaşıkları nasıl parlattığına birlikte bakalım…

Siemens Zaman sıkıntısı yaşayan günümüz insanının hayatını kolaylaştırmak üzere düşünülmüş birçok özelliğe değinmedik, ama başta hala rakipsiz olan 1985 yılındaki yeniliğimiz aquaStop ( makineden kaynaklanabilecek su hasarlarına karşı % 100 koruma ) ve 1996 yılındaki yeniliğimiz aquaSensör ( bulaşığın kirine göre alacağı su miktarını, kullanacağı su ısısını ve yıkama süresini belirleyen teknoloji ) özelliklerini belirtmeden geçemeyeceğiz. Siemens sadece hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda çevre ve ev ekonomisi konusuna da dünyanın en sessiz ve en az tüketim değerlerine sahip bulaşık makinelerine sahip olarak büyük katkı sağlıyor.

Gelecek Siemens ile bugünden evinizde.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Siemens montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Siemens servis çağırmak için tıklayınız


BOSCH BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ

Bosch`un Gerçeğe Dönüştürdüğü Düş; Daha Kolay Bir Günlük Yaşam...

Bosch, kullanıcıları için bir düşü gerçeğe dönüştürdü:

Bosch Geniş ürün yelpazesi ile solo ürünlerden ankastreye, küçük ev aletlerinden elektrikli süpürgeye kadar tüm ürün gamlarında, her tüketicinin ihtiyacını tam olarak karşılayacak bir ürün sunuyor.

Bosch Avrupa`nın ilk bulaşık makinesi, ilk ev tipi buzdolabı BOSCH markasını taşıyor. Bugün Bosch fabrikalarında üretilen en gelişmiş beyaz eşyalar; ev işlerinin sizin olan zamanı size bırakmasını sağlıyor.

Bugün Bosch denildiğinde dünyanın her yerinde akla tek bir şey geliyor: "Güven". Çünkü, Tüketiciler Bosch markalı bir ürün satın aldıklarında, onu uzun yıllar sorunsuz bir biçimde kullanacaklarını biliyorlar.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Bosch montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Bosch servis çağırmak için tıklayınız


WHITE WESTINGHOUSE BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ

The Westinghouse Electric Company (Westinghouse Elektrik Şirketi) ev aletleri sektörüne ilk olarak 1917 yılında elektrikli ocak ile girmiştir. 1930’larda ise buzdolabı üretimine başlamış olan Westinghouse o tarihten bu yana her türlü ev aletleri üretimini yapmaktadır. Uzun yıllar boyunca ev aletleri sektörüne önemli katkılar sağlayan Westinghouse’un tarih boyunca gelişimi ise şöyledir;

White-Westinghouse markalı buzdolaplarını diğer markalardan ayıran en önemli özelliktir. Westinghuse Buzdolabı elektronik kontrol sistemi sayesinde defrost döngüsünün zamanlamasını değiştirerek kullanıma ve koşullara adaptasyon sağlar.

Nemli ve kuru iklimlerde farklı defrost aralıkları kullanılarak enerji tasarrufu sağlar.

Defrost döngü aralığını 6 ila 72 saat arasında, bulunduğu ortama göre kendisi belirler.

Normal defrost aralıkları 6, 8, 10, 12 saattir. Tatil modu: 72 saattir.

`Normal` ve `Tatil` modları arasındaki değişimi kapı açılma sayısına göre belirler. Yani siz tatilde iken buzdolabınız enerji tasarrufu sağlar.

Westinghuse Yeniden dizayn edilen, yoğun çalışmaya uygun kompresör, `Sessiz`, enerji tasarruflu ve güvenlidir. Dinamik kondenser normal evsel kullanımda temizlenmeye ihtiyaç duymaz. Westinghuse Temiz ve düz arka dizaynı buzdolabının duvara yakın biçimde yerleştirilebilmesine olanak sağlar.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Westinghuse montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Westinghouse servis çağırmak için tıklayınız


SAMSUNG BEYAZ EŞYA KLİMA SATIŞ VE YETKİLİ BÖLGE SERVİSİ SERVİSİ

Çamaşır Makinesi
Samsung`un size sunduğu rakipsiz Silver Nano teknolojisi evinizde hijyeni sağlar,sağlığınızı da korur...Samsung `un pratik ve yaratıcı teknolojileri ile çamaşır yıkamak hiç bu kadar kolay olmamıştı...

Elektrikli Süpürge
Samsung Elektrikli Süpürgeler sadece odanızı temizlemekle kalmaz ,bütün ev ortamında hijyeni sağlar. Size daha sağlıklı ortamlar sunar.

Mikrodalga Fırın
Samsung`un üstün teknolojisiyle mükemmel ve sağlıklı lezzetleri tadma keyfine varın

Buzdolabı
Samsung mükemmel teknoloji ve modern dizaynı buluşturduğu buzdolaplarında tartışmasız üstünlüğü sunuyor... Artık siz de yeniliklere kapınızı açın...

GÜRBÜZ Teknik Dünyanın lider Beyazeşya ve Klima markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Samsung beyaz eşya ve Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Samsung servis çağırmak için tıklayınız


GAGGENAU BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ

Gaggenau`dan yenilik : VARIO COOL
Gaggenau Bir soğutma devrimi yaşayacaksınız. Gaggenau Sonsuz çeşitlilik sunan modüler bir sistem, Gaggenau’dan yepyeni bir ürün serisi. Kaliteden ödün vermeden, daha önce sadece profesyonel mutfaklarda bulunan özelliklerden üretilmiştir. Buzdolabınızı genişleterek tamamen devrim niteliğinde bir “soğuk duvar” yaratabilirsiniz. Gaggenau Çok çeşitli seçenekler sayesinde, her tür gıda, meyve, sebze ve içecek için geniş alanlara sahip, eksiksiz bir saklama merkezi tasarlayabilirsiniz. Gaggenau Vario soğutma ve dondurma merkezleri benzeri olmayan bir çok yönlülük sunmaktadır. Gaggenau Soğutma, derin dondurma hassas şarapların saklanması veya şarabın hassas şekilde ideal servis sıcaklığına getirilmesi. Gaggenau Benzersiz, homojen bir görüntü yaratmak ve düşünülebilecek her türlü kullanıma hizmet etmek için her boyutta ve her yerleşimde kombine edilebilirler. Fırınlar

Gaggenau Fırın mutfağın kalbidir. Fırındaki kızartma, sufle veya kekten gelen hoş kokular hayal gücünüzü tahrik eden en lezzetli tatların habercisidir. Sağladığı güvenlik ve kullanım kolaylığıyla mutfak teknolojisinin bir şaheseri olan Gaggenau fırını ise evin bir parçasıdır adeta. Özellikle Gaggenau buharlı fırınıyla artık en iddialı yemekler bile tahmin edilemeyecek kadar kolay ve başarıyla hazırlanabilir. Damak tadında ve mutfakta yaşanan gerçek bir devrimdir Gaggenau buharlı fırını. Mikrodalgalar

Gaggenau Hızlı bir dünyada yaşıyoruz. Ve hız aslında lezzetin düşmanı. Geleneksel ağız tadına uygun yaşam biçimini korumayı amaç edinen bir gurme hareketinin kendisini "Slow Food" olarak adlandırmış olması boşuna değil. Bu felsefe prensipte bizim yaklaşımımıza da çok yakın. Ancak, yemek pişirme olarak da adlandırılan, gıda maddelerini değerlendirerek mükemmelleştirmeye ilişkin kültür, sadece bir zaman sorunu değil. Gaggenau Bu nedenle biz Gaggenau`da modern zamanlara bir tür bedel ödüyoruz. Ancak, buna rağmen şunu hiçbir zaman unutmuyoruz: Gaggenau En yüksek teknolojiyi de üretsek, aslında herşey son değerlendirmede, lezzet duygusunun çevresinde dönüyor.

GÜRBÜZ Teknik Dünyanın lider Beyazeşya ve Klima markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik gaggenau beyaz eşya ve Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Gaggenau servis çağırmak için tıklayınız


AMANA BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Amana Amerika’da 1934 yılından beri üretilmekte olup, tüketici dergileri tarafından kendi sınıfı buzdolaplarının en iyisi olarak değerlendirilmektedir.
Amana Derin Dondurucu Üstte, Derin Dondurucu altta (ortopedik), Çift Kapılı ve Ankastre modellerde 475 litre ile 1026 litre arasında kapasitelere sahiptirler.
Amana Farklı sıcaklıkta ve nemde yiyecekler saklandığı 6 farklı kullanım bölgesi bulunur. Böylece yiyecekler besin değerleri kaybolmadan çok daha uzun süreler taze olarak korunurlar.
Şarküteri ve peynir ürünlerini daha uzun süreler taze korumaya yarayan Şarküteri bölümü (0-1°C arası) Amana tarafından üretilmiş ve geliştirilmiştir.
Amana Özellikte sütte bakteri oluşumunu engelleyen Süt ve İçecek Bölümü (1-2°C arası) Amana tarafından üretilmiş ve geliştirilmiştir.
Patenti Amana’ya ait olan nemi ayarlanabilen Taze Sebze ve Meyve Bölümleri ile sebze ve meyveler uzun süre taze ve canlı korunurlar.
Bütün Amana Buzdolapları monoblok bir gövdeye sahiptir. Bu sayede enerji kaybı engellenir.
Amana aynı kapasiteli buzdolaplarına göre çok daha az enerji tüketir ve sessizdir.
Amana Buzdolaplarında Amana’nın geliştirdiği ve patentini aldığı Temp-Assure Sistemi (Garantili Sıcaklık Koruma Sistemi) ile sıcaklıklar buzdolabı içinde farklı bölümlerde 0,8°C‘lik bir tolerans ile sabit tutulmasını sağlar. Böylece yiyeceklerin bozulmalarına neden olan sıcaklık dalgalanmaları engellenir.
Amana Buzdolapları tamamıyle A.B.D.’nde üretilmektedir.

Ürünler Kullanım Şekli Hacmi (l) Derinlik (Kapı Hariç) (cm) Derinlik (cm) En (cm) Yükseklik (cm) Enerji Sınıfı Ses Seviyesi (dB(A))
AC 2224 PEKW BUZDOLABI (BEYAZ) Beyaz Kullanım 625 60 67 90.5 178 A 44
AC 2224 PEKW BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 625 60 67 90.5 178 A 44
AC 2224 PEKW BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 625 60 67 90.5 178 A 44
AC 2224 PEKW BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 625 60 67 90.5 178 A 44
AS 2625 PEKW BUZDOLABI (BEYAZ) Beyaz Kullanım 725 70 77 90.5 177.8 A 44
AS 2625 PEKW BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 725 70 77 90.5 177.8 A 44
AS 2625 PEKW BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 725 70 77 90.5 177.8 A 44
AS 2625 PEKW BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 725 70 77 90.5 177.8 A 44
AC 2225 GEKW BUZDOLABI (BEYAZ) Beyaz Kullanım 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2225 GEKW BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2225 GEKW BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2225 GEKW BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2225 GEKW BUZDOLABI (ÖN KAPI COVER) Ön Kapı Cover Kitli 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2228 HEKW BUZDOLABI (BEYAZ) Beyaz Kullanım 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2228 HEKW BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2228 HEKW BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2228 HEKW BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 600 60 67 90.5 178 A 44
AC 2228 HEKW BUZDOLABI (ÖN KAPI COVER) Ön Kapı Cover Kitli 600 60 67 90.5 178 A 44
AS 2626 GEKW BUZDOLABI (BEYAZ) Beyaz Kullanım 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2626 GEKW BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2626 GEKW BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2626 GEKW BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2626 GEKW BUZDOLABI (ÖN KAPI COVER) Ön Kapı Cover Kitli 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2628 HEKB BUZDOLABI (TRİM KİTLİ) Trim Kitli 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2628 HEKB BUZDOLABI (AYNA KAPLI) Ayna Kaplı 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2628 HEKB BUZDOLABI (PASLANMAZ KAPLI) Paslanmaz Kaplama 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44
AS 2628 HEKB BUZDOLABI (ÖN KAPI COVER) Ön Kapı Cover Kitli 711 71.1 78.1 90.5 178 A 44

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Amana montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Amana servis çağırmak için tıklayınız


TEKA ANKASTRE VE BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ

Teka Evye, armatür, davlumbaz, aspiratör, ankastre ocak, ankastre fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi ürünlerden oluşan hazır mutfaklar ...

Teka Buzdolabı servisiTekaDerin Dondurucu servisi Teka Çamaşır Makinesi servisi Teka Kurutma Makinesi servisi Teka Bulaşık Makinesi servisi Teka Fırın servisi Teka Ocak servisi Teka davlunbaz servisi Teka servisi

Teka fırın
Teka Multifonksiyonel fırın - 56 litre 9 Pişirme programı Parmak izi tutmayan özel yüzey

Teka Dijital elektronik saat Dijital sıcaklık seçme göstergesi Dokunmatik kontrol paneli

Teka Kademeli sıcaklık göstergesi Gömülebilir düğmeler

Teka Soğutucu hava karışım odası sistemi

Teka Cristal Clean kaplı iç yüzey ve derin tepsi(50 mm.)+Düz tepsi Soğutucu fan

Teka Isı geçirmeyen 3 kat camlı kapak ve hava sirkülasyon fanı

Teleskobik tepsi rayları

Kokuların birbirine karışmasını önleyen sistem

Maxi grill

Et sondası

Çocuk emniyet kilidi

A Enerji sınıfı.

Teka ocak

Kristal Cam Gazlı ocak

Otomatik ateşleme

Otomatik gaz kesme

Bağımsız döküm ızgaralar

5 adet gazlı göz

Gaz tipi:LPG (bütan, propan), doğalgaz, hava gazı

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Teka montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Teka servis çağırmak için tıklayınız


FRANKE ANKASTRE VE BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Franke ürünleri 1999 yılına kadar ağırlıklı olarak mutfak evyesi ile sınırlı kalmakla birlikte 1986 yılından beri ülkemiz pazarında bulunmaktadır. ...

Çağdaş mutfakların vazgeçilmez parçaları olan ankastre elektrikli ve gazlı mutfak cihazları Franke`nin mutfak dünyasının diğer önemli parçası. Franke Özellikle Avrupa pazarındaki çalışmalarında ağırlık kazanan Franke Ankastre Cihazları gerek fonksiyonel özellikleri ve gerekse Franke`nin mutfak için sunduğu diğer tüm unsurlarla mükemmel uyumu ile rakiplerinden farklılaşıyor.

Franke Ankastre mutfak cihazları konusundaki ana uzmanlığını ocak, fırın ve davlumbaz ürün gruplarında geliştiren Franke ürünlerindeki tasarım üstünlüğü yanında gelişen teknolojik olanaklar doğrultusunda cihazlarının çalışma verimliliklerini ve elektrik/gaz kullanımı sebebi ile doğabilecek tehlikeleri minimuma indirmek amacı ile cihazlarındaki pasif güvenlik önemlerini maksimumda arttırmak için hiç durmaksızın Araştırma&Geliştirme çalışmaları yapmaktadır.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Franke montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Franke servis çağırmak için tıklayınız


PROFILO BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ

Profilo`dan çevre dostu yepyeni 7 kg. yıkama kapasiteli çamaşır makineleri

Profilo Yeni 7 kg. yıkama kapasiteli Profilo CM 1220 CGTR çamaşır makinesi, Ekspres 15` özelliği sayesinde 2 kg. çamaşırı yalnızca 15 dakikada yıkayabiliyor.

Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo, 7 kg. yıkama kapasitesine sahip yepyeni çamaşır makinelerini tüketicilerinin beğenisine sundu. Profilo`nun 7 kg. yıkama kapasiteli çamaşır makinesi ailesinde CM 800 CTR, CM 1000 CTR, CM 1020 CTR, CM 1200 CTR ve CM 1220 CGTR olmak üzere 5 modeli bulunuyor.

Derinlemesine temizlik, maksimum su ve enerji tasarrufu
Bu ailenin bir üyesi olan gümüş renkli Profilo CM 1220 CGTR 1200 devir çamaşır makinesi, dayanıklılığın yanı sıra tasarımı ve şık görünümüyle de dikkat çekiyor. Çevre dostu bu ürün, derinlemesine temizliği maksimum enerji tasarrufuyla birleştiriyor. Profilo A plus enerji sınıfına sahip olan bu çamaşır makinesi aynı zamanda A sınıfı yıkama özelliğine de sahip. Aqua Save özelliği ile asimetrik su toplayıcıları, kazan döndükçe yıkama suyunu toplayıp, çamaşırların yukarıdan duşlanmasını sağlarken, delikli arka duvar sayesinde çamaşırlar arka taraftan da su alabiliyor. Profilo Böylece çamaşırlar hızla ıslanıyor ve çamaşır makinesi, suyu tasarruflu bir şekilde kullanıyor. Profilo Bunun yanı sıra sahip olduğu otomatik yük ve su tüketim kontrolü özelliği ile su ve enerji tasarrufunu en üst seviyeye çıkarıyor.

15 dakikada 2 kg. çamaşır yıkayabiliyor
Profilo CM 1220 CGTR, Ekspres 15` özelliği ile az kirli 2 kg. çamaşırın 15 dakikada yıkanmasını sağlıyor. Çift su girişi ve LED’li program akışı özelliği bulunan bu makine, dijital gösterge ile de kalan yıkama süresini haber veriyor. Makinenin başlama zamanını erteleme, bağımsız ısı ve devir ayarı da bulunuyor. Kırışık azaltma özelliğiyle kadınların en sıkılarak yaptığı ütü işini kolaylaştırıyor. Ayrıca ekonomik, güçlü, yünlü, hassas, sentetikler ve ön yıkama programları ile ihtiyaca özel seçenekler sunuyor.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Profilo montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Profilo servis çağırmak için tıklayınız


ELECTROLUX BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Electrolux Sizin için ne yapabiliriz? Electrolux`te sunduğumuz her ürünün odak noktasında, işte bu soru vardır… yaşadığınız her yerde… ve evinizi `yuva` yapmak...

Electrolux Dört kapılı buzdolabını ankastre olarak kullanabileceğiniz gibi opsiyonel yan panellerle takviye edip solo olarak da kullanabilirsiniz. Electrolux Buzdolabında istediğiniz bölümü kullanmak için gereken kapıyı açmanız yeterlidir. Üstelik rafların ortasından geçen ve rafları ortadan bölen bir seperatör olmadığından, geniş yemek kaplarınızı ve tepsilerinizi raflara yerleştirirken sıkıntı çekmezsiniz.

Electrolux tarafından özel olarak üretilen, çevre dostu Carboran® kazan makinenizin daha sessiz çalışmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Electrolux Paslanmaz, mekanik zorlanmalara dayanıklı ve %100 geri dönüşümlüdür. Electrolux Aktif Denge Sistemi ise yükün kazanda eşit dağılımını sağlayarak makinenin ömrünü uzatırken, sabit kalmasını ve sessiz çalışmasını mümkün kılar.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Electrolux montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Electrolux servis çağırmak için tıklayınız


BEKO BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ
Beko Buzdolabı servisi Beko Derin Dondurucu servisi Beko Çamaşır Makinesi servisi Beko Kurutma Makinesi servisi Beko Bulaşık Makinesi servisi Beko Fırın servisi Beko Klima

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Beko Siemens montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Beko servis çağırmak için tıklayınız


ARCELİK BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ
Arçelik A.Ş.’den yine bir ilk... Mavi ışık teknolojisi ile üretilen gardırop tipi buzdolabı ile artık meyve ve sebzeler

Arçelik Buzdolabı servisi Arçelik Derin Dondurucu servisi Arçelik Çamaşır Makinesi servisi Arçelik Kurutma Makinesi servisi Arçelik Bulaşık Makinesi servisi Arçelik Fırın servisi Arçelik Klima

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Arçelik montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Arçelik servis çağırmak için tıklayınız


AEG BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ
AEG, teknolojideki öncülüğünü devam ettirmekle kalmadı, sürekli olarak piyasaya sunduğu yenilikçi ürünlerle de endüstri standartlarını belirledi. AEG ev aletleri, daima zamanının bir adım ötesindeki yerini korudu ve "Kurumsal Kimlik" gibi terimlerin daha tanımlanmadığı dönemlerde, bağlı kaldığı Alman tasarım kültürüyle de fark yarattı. Yeni yüzyıla geçilirken bünyesinde endüstriyel tasarımcı çalıştıran ilk firma da AEG oldu. Ünlü tasarımcı Peter Behrens, AEG`nin görünüşünde çok uzun yıllar boyu devam eden çizgilerin yaratıcısıdır.

Bugüne kadar formunu koruyan tasarımlar zamana meydan okumakta ve fonksiyonel, kullanıcı dostu ürünler, AEG markasına bugün de pek çok tasarım ödülü getirmektedir. Reddot ve F-Design-Award bunlardan bazılarıdır. 1994 yılından itibaren AEG markasıyla üretilen beyaz eşyalar, beyaz eşyada dünya devi Electrolux Grubu`na aittir.

AEG Buzdolabı servisi AEG Derin Dondurucu servisi AEG Çamaşır Makinesi servisi AEG Kurutma Makinesi servisi AEG Bulaşık Makinesi servisi AEG Fırın servisi AEG Klima servisi

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Siemens montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

AEG satış servisi AEG montaj servisi AEG servisi AEG bakım servisi AEG bölge servisi AEG arıza servisi AEG fiyat listesi

AEG servis çağırmak için tıklayınız


KELVINATOR BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ
Kelvinator Buzdolabı servisi Kelvinator Derin Dondurucu servisi Kelvinator Çamaşır Makinesi servisi Kelvinator Kurutma Makinesi servisi Kelvinator Bulaşık Makinesi servisi Kelvinator Fırın servisi Kelvinator Klima servisi

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Kelvinator montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Kelvinatör servis çağırmak için tıklayınız


FRIGIDAIRE BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ

Frigidaire Buzdolabı servisi Frigidaire Derin Dondurucu servisi Frigidaire Çamaşır Makinesi servisi Frigidaire Kurutma Makinesi servisi FrigidaireBulaşık Makinesi servisi Frigidaire Fırın servisi Frigidaire Klima servisi

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Frigidaire montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Frigidaire satış servisi Frigidaire montaj servisi Frigidaire servisi Frigidaire bakım servisi FrigidaireFrigidaire bölge servisi Frigidaire arıza servisi Frigidaire fiyat listesi

Frigidaire servis çağırmak için tıklayınız


KUPPERSBUSCH ANKASTRE VE BEYAZ EŞYA YETKİLİ BÖLGE SERVİSİ

Küppersbusch’un tüm ankastre ürünleri ve buzdolapları 1875 yılında Friedrich Küppersbusch tarafından Almanya’da kurulan ve 1907’de Almanya’nın en büyük özel üretilen mutfak cihazları üreticisi konumuna gelen Küppersbusch,

Küppersbusch Buzdolabı servisi Küppersbusch Derin Dondurucu servisi Küppersbusch Çamaşır Makinesi servisi Frigidaire Kurutma Makinesi servisi KüppersbuschBulaşık Makinesi servisi Küppersbusch Fırın servisi Frigidaire Klima servisi

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Küppersbusch montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Kupperbush servis çağırmak için tıklayınız



gürbüz teknik