03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-02-24
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0312 437 95 12

SARAY ÖZEL DEDEKTİFLİK BUROSU BOŞANMA DAVALARI DEPARTMANI:

Mahkeme aşamasında olan boşanma davaları ve bu suretten doğan anlaşmazlıklar yaşıyorsanız çocuğunuzun velayetini almak istiyor fakat uzlaşamıyorsanız çözüm çok uzakta değil SARAY DEDEKTİFLİK sizlerin mağduriyetinize çözüm bulma yolunda profesyonel çalışma sağlamaktadır.
DUYURULAR
.EŞ TAKİBİ:
AŞAĞIDA VERDİĞİMİZ KANUNLAR LA SİZ UĞRAŞAMIYORSANIZ YANINIZDA UZMAN VE REFERANSLI PERSONELİ İLE SARAY DEDEKTİFLİK VAR Eşler arasında yaşanan güvensizlik ve şüphe çekici davranışlar sizleri endişeye sevk edebilir, hatta sizi büyük kıskançlık krizlerine yöneltebilir. Bunun sonucu büyük psikolojik sorunlar yaşanmasına sebebiyet verir. Artık şüphe ve güvensizlikle yaşamanıza gerek yok. Aklınızdaki soru işaretlerine son verin SARAY DEDEKTİFLİK sizlere profesyonel yardım almanız yolunda tüm bilgi ve tecrübeleri ile ışık tutacaktır.

Eş takibi dedektiflik hizmetlerimiz arasıda olup, oldukça fazla talep olan bir konudur. Bu süreçte talep edilmesi halinde bireylerin güvenliği şirketimiz tarafından sağlanacaktır.
Eşler arasında oluşan bir güvensizlik varsa tüm yaşantıya yansır ve huzursuzluk verir.
Böyle bir şüphe duyuyorsanız bunu eşinizin ayrıntılı bir takibe alınması sonucu netleştirebilirsiniz.
Bu tip bir dosya aldığımızda eşiniz en az bir hafta süre ile takip altına alınır.
Gittiği adresler veya eğlence mekanlarında bulunuyorsa burada kimlerle olduğu ve ne tür bir ilişki içinde olduğu tespit edilir.
Takip sürecinde görsel veriler oldukça değer kazanmaktadır. Görsel veriler dahilinde size hazırlayacağımız ayrıntılı rapor kesinlikle bir fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.
Eş takibi, oldukça hassas bir konu olduğundan elde edilen tüm detaylar dedektif kadromuz tarafından bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına titiz bir çalışma ile araştırılır.
Bunun neticesinde açılması düşünülen herhangi bir boşanma davası, velayet davası, nafaka davası gibi konularda uzman personelimiz ve ekibimizdeki avukatlarımız sizlere dava sürecinde danışmanlık hizmeti vermeye devam edeceklerdir.



.VELAYET DAVALARI:
Eşinizle olan anlaşmazlık ve huzursuzluktan doğan boşanma davalarında birçok sebepten dolayı büyük huzursuzluklar yaşayabilirsiniz çocuğunuz arada kalır ve anne babanın isteği doğrultusunda velayet davası görmek zorunluluğu gelir.

Bu durumda taraflar çocuğunu birbirine vermek istemezler hatta kaçırma yoluna kadar giderler. Bu konularda profesyonel yardım ve destek için yanınızdayız.

ÇOCUKLA KİŞİSEL İLİŞKİNİN UYGUN BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİLMESİ TALEBİ: Dava, eşlerin yâda eşlerden birinin yerleşim yeri Mahkemesinde açılır. Ayrıca çocuğun oturduğu yer mahkemesinde de açılabilir.
TORUNLA KİŞİSEL İLİŞKİ KURMA TALEBİ: Dava, çocuğun yerleşim yer mahkemesinde açılır.
VELAYETİN KALDIRILMASI TALEBİ: Dava, ebeveynin, velayet hangisine verilmişse onun, çocuk velayete haiz olanlardan ayrı yaşıyorsa, çocuğun yerleşim yeri mahkemesinde açılabilir.

VELAYET DAVALARINDA UZMANLAŞMIZ EKİPLERİMİZLE SARAY ÖZEL DEDEKTİFLİK HİZMETİNİZDE


.EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA:

Büyük hayaller kurduğunuz evlilik düşüncesini nasıl bir insanla hayat kuracağımızı belli bir zaman sonra düşünmeye başlarız. Gün gelir tanışıp hoşlandığımız bir insanla bu hayallerimizi yaşamak isteriz fakat hep korktuğumuz bir şey vardır, acaba doğru insanla mı beraberim? Sevdiğim insan daha önce nasıl bir hayata sahipti ve bana yalan söylüyor mu?..

Soru işaretleri ile yaşamanıza gerek yok sizin adınıza SARAY DEDEKTİFLİK tecrübeleri ile yanınızda.

Sevdiğiniz kişi ile evlenmeye karar verdiniz; ancak bazı korkularınız var. Sizden önce nasıl bir hayatı vardı, size karşı ne kadar dürüst davranmıştı? Bu önemli kararı almadan önce cevapları almak istemez misiniz?

EVLENMEK İSTEDİĞİNİZ VE ÇOCUĞUNUZU EVLENDİRECEĞİNİZ KİŞİ GERÇEKTEN BEKARMI YOKSA EVLİDE SAHTE KİMLİK KULLANIP SİZİMİ KANDIRIYOR? DUL İSE DAHA ÖNCEKİ EŞİNDEN NİYE AYRILDI? ÇOCUĞUNUZ HAYATINI TESLİM ETMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİNİN KÖTÜ ALIŞKANLIĞI VARMI? AİLE YAPISI SİZEN ALİE YAPINIZA UYARMI? EVLENMEK İSTEDİĞNİZ BAYANIN GERÇEK GÜZELLİĞİMİ YOKSA ESTETİKLİ DOGAL OLMAYAN BİR GÜZELLİKLEMİ KARŞI KARŞIYASINIZ? LÜTFEN ÇOCUKLARINIZI VE KENDİNİZİ ATEŞE ATMAYIN, BIRAKIN BU İŞİ BİZ ÇÖZELİM SON KARARI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE SİZ VERİN.



.ÖĞRENCİ ARAŞTIRMASI:

ÇOCUKLARINIZIN NASIL BİR DÜNYA İÇERİSİNDE YAŞADIĞI Günümüz Türkiye’sinde son zamanlarda yaşanan olaylar ürkütücü bir hal almış olup toplum olarak yaşadığımız olaylardan endişe ve kaygı duymakta bizleri haklı düşüncelere sevk etmektedir.

Son yılarda artan fuhuş, uyuşturucu, kap kaç olayları, gasp olayları, hırsızlık olayları, tarikatlar , çocuklarınızın kimlerle ve hangi gruplarla bir arada olduğunun tespiti uzman ekibizmizle yapılmaktadır.

DİKKAT>>>>>anne ve babalar yukarıda saydığımız olaylar tamamıyla bizim çocuklarımıza gençlerimize adapte edilip beyni yıkanarak masum ve tertemiz çocuklarımızı kirleterek menfaat sağlamaya çalışan çeteler tarafından kandırılmaktadırlar.

İlkokullarımıza kadar giren uyuşturucu tacirleri, tarikatlar, kadın tacirleri, kap kaç çeteleri, hırsızlık çeteleri, pkk yandaşları, hızla yayılarak çocuklarımızı ve gençlerimizi içinden çıkılmaz bir batağa sürüklemektedirler.

Çocuklarınız ile ilgili endişe ve kaygılarınız varsa vakit kaybetmeden tedbir almalısınız.

Bu konuda profesyonel yardım için SARAY DEDEKTİFLİK sizlerle

AİLE İÇİNDEKİ VE MERAK ETTİĞİNİZ ÖĞRENCİLERİN NE GİBİ FAALİYETLERDE BULUNDUKLARI YASADIŞI FAALİYETLERDE BULUNUP BULUNMADIKLARI, UYUŞTURUCU, ALKOL VE KUMAR GİBİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI OLUP OLMADIĞI DERSLERİNE DEVAM EDİP ETMEDİKLERİ VE ONLAR HAKKINDA TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ EN KISA ZAMANDA DEDEKTİFLERİMİZ TARAFINDAN ARAŞTIRILACAKTIR.



.ADRES TESPİTİ:
İş hayatımızda ve günlük yaşamımızda her an karşılaşabildiğimiz kayıp olayları, haciz işleri, eski dostlarınız, sizi dolandıranlar, boşanmak isteyip de bir türlü ulaşamadığınız eşiniz yıllardır izini kaybettiğiniz yakınlarınız.

Her türlü adres tespitlerinde ve araştırmasında bilgi ve tecrübelerimizle yanınızdayız.



.PATENT HIRSIZLIĞI:

Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda günümüz iş piyasasında yapılan başarılı işlere sekte vuran patent ve ürün taklit hırsızlığı kazancınız olan parayı %60 ye varan zararlara uğratmaktadır.SARAY DEDEKTİFLİK bu konuda yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bir çok firma ve patent hakkına sahip şirket ürünlerini yakalatarak firma sahiplerine büyük kazançlar sağlamıştır.

Ürün taklit ve patent hakkınızı profesyonel çalışmalarımızla sizlerden çalınan hakkınızı kazandırma yolunda tüm tecrübelerimizle yanınızdayız.





.ORTAK ŞİRKET ARAŞTIRMASI:
Türkiye’de bir firma ile iş yapmak,satış yapmak üzeresiniz ama şirket
Hakkında bilginiz yok veya size verilen bilgiler hakkında
Çelişkileriniz var,anlaşma yapmadan şirket hakkında
Detaylı bilgi istiyorsunuz

Ortak şirket,bayii ve Acentlar hakkında yerel ve ulusal düzeyde
Piyasa araştırmaları polis-deneyim ve sivil-yasal araştırma
Yöntemleri ile yapılır şirket ve ortakların
Bilgileri araştırılır ve belgelendirilir.

Türkiye’de şüphe eden eşler değil. İş dünyası birbirini ve çalışan1arını belki eşlerden daha çok merak ediyor. Çalışanlarının bilgi sızdırıp sızdırmadığından veya kendilerine beyan ettikleri bilgilerin doğruluğundan emin olmak, iş ortakları tarafından dolandırılıp dolandırılmadığını öğrenmek, hatta bazen ortaklık için başvuran şirketin gerçekten var olup olmadığından emin olmak için... Sahtecilikle ve korsanla mücadele şirketlerin mesailerini harcadıkları bir diğer önemli alan.. Bu ve benzeri birçok konu için şirketler araştırmaya, bilgiye ve kanıta ihtiyaç duyuyor.

BUNUN İÇİN HER ŞİRKETİN KENDİ içinde kurduğu sistemler var. Dedektifler bir yana, zaten her şirket kendi içinde olup bitenden haberdar olmasını sağlayacak sistemler kuruyor. Klavyede bir tuşa basarak ofisteki herhangi bir bilgisayarın ekranında ne olduğunu görmek mümkün. Gelen giden mesajları taramak, chat kayıtlarını okumak... Pek çok şirkette kameralar zaten faaliyette, kimin ne zaman girip çıktığı kart sistemleriyle takip edilebiliyor.

Mesela bankaların bünyelerinde kredi kartı sahtekarlığı, kimlik hırsızlığı gibi konularda araştırma yapmak için eski polisleri de içinde barındıran ekipler bulunuyor. Bankalar, bizzat kendi çalışanlarının sorumlu olabileceğini düşündükleri bir hırsızlık vakası söz konusu olduğunda, kendi müfettişlerini işin çözülmesi için görevlendiriyor. Ama aslında araştırma yapmak ayrı bir iş ve bu konuda tüm ihtiyaçları şirketler kendi içlerinde karşılayamıyor. Bu noktada devreye güvenlik danışmanları ve özel dedektifler giriyor. SARAY DEDEKTİFLİK ve DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.


.PERSONEL ARAŞTIRMASI:

İş alanlarında, işin gerektirdiği tüm özellikler yerine, çok önemli bir veya iki özellik üzerine yoğunlaşın. Okuyanların bu nitelikler için kendilerini, kolayca ve doğru şekilde değerlendireceklerden emin olabilirsiniz. Araştırma aşamasında ihtiyaçlarınızı belirtmedeki gerçek amacınız, adayları kendi kendilerini elemeye yönlendirmektedir. Eğer adaylar, sizin temel isteklerinizi bilirse, yararsız olanlar kendi kendilerini ayıklayacaklardır.

Yaygın şekilde yapılan bir hata da, ilanlarda yanlış istekleri ifade etmektedir. Örneğin, 5 yıl iş deneyimi veya özel akademik unvan gibi. Bunlar, genellikle aradığınız gerçek koşullar değildir. Bu referansların arkasında, sizin gerçekten aradığınız şey bilgi ve yetenektir.

İşinizin gerçek ihtiyacını belirleyin. Deneyim ve eğitim, sadece bir kişinin, işin gereklerini yerine getirebileceğinin göstergesidir, o kadar.

Yazacağınız ilan, işin ihtiyaç duyduğu bilgileri tanımlamalıdır. Böylece kendi kendini eleman koşulunu sağlamalı, işin temel niteliklerine cevap vereceğine inanan kişileri çekmeye çalışmalıdır. Büyük bir olasılıkla, başvuruların çoğu doğru olacaktır. Bundan sonra kendinizi, nitelikli adaylarla baş başa bulabilirsiniz.

Bize ulaşın biz en iyi şekilde iş yerinize veya evinize alacağınız elamanların Ayrıntılı bir şekilde bilgilerini size teslim edelim.
SARAY DEDEKTİFLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ



.MİRAS ARAŞTIRMASI: Bizim işimiz sizin olan hakkınızı savunmak, sizleri mağduriyetten korumak
Size kalmış olan bir mirasın peşini sürmek avukatlarda ve referanslı elemanlarla
Sizin hakkınızı sonuna kadar almaktır. Siz bize bilgilerinizi verin sonucunuzu alın.
SARAY DEDEKTİFLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

.İCRA ARAŞTIRMASI: İcra davalarının takibi, mağdur olmanıza sebep şahısların mal kaçırması, farklı kimliklerle bankalara yatırdıkları para ve üzerine bulunan evlerin tespiti, adres tespitleri araştırması yapılır.



.ŞİRKET DAVALARI:
Türkiye’de bir firma ile iş yapmak,satış yapmak üzeresiniz ama şirket
Hakkında bilginiz yok veya size verilen bilgiler hakkında
Çelişkileriniz var,anlaşma yapmadan şirket hakkında
Detaylı bilgi istiyorsunuz

Ortak şirket,bayii ve Acentlar hakkında yerel ve ulusal düzeyde
Piyasa araştırmaları polis-deneyim ve sivil-yasal araştırma
Yöntemleri ile yapılır şirket ve ortakların
Bilgileri araştırılır ve belgelendirilir.

Türkiye’de şüphe eden eşler değil. İş dünyası birbirini ve çalışan1arını belki eşlerden daha çok merak ediyor. Çalışanlarının bilgi sızdırıp sızdırmadığından veya kendilerine beyan ettikleri bilgilerin doğruluğundan emin olmak, iş ortakları tarafından dolandırılıp dolandırılmadığını öğrenmek, hatta bazen ortaklık için başvuran şirketin gerçekten var olup olmadığından emin olmak için... Sahtecilikle ve korsanla mücadele şirketlerin mesailerini harcadıkları bir diğer önemli alan.. Bu ve benzeri birçok konu için şirketler araştırmaya, bilgiye ve kanıta ihtiyaç duyuyor.

BUNUN İÇİN HER ŞİRKETİN KENDİ içinde kurduğu sistemler var. Dedektifler bir yana, zaten her şirket kendi içinde olup bitenden haberdar olmasını sağlayacak sistemler kuruyor. Klavyede bir tuşa basarak ofisteki herhangi bir bilgisayarın ekranında ne olduğunu görmek mümkün. Gelen giden mesajları taramak, chat kayıtlarını okumak... Pek çok şirkette kameralar zaten faaliyette, kimin ne zaman girip çıktığı kart sistemleriyle takip edilebiliyor.

Mesela bankaların bünyelerinde kredi kartı sahtekarlığı, kimlik hırsızlığı gibi konularda araştırma yapmak için eski polisleri de içinde barındıran ekipler bulunuyor. Bankalar, bizzat kendi çalışanlarının sorumlu olabileceğini düşündükleri bir hırsızlık vakası söz konusu olduğunda, kendi müfettişlerini işin çözülmesi için görevlendiriyor. Ama aslında araştırma yapmak ayrı bir iş ve bu konuda tüm ihtiyaçları şirketler kendi içlerinde karşılayamıyor. Bu noktada devreye güvenlik danışmanları ve özel dedektifler giriyor. SARAY DEDEKTİFLİK ve DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.


.HIRSIZLIK:

Özel mülkünüzde, iş yerinizde, yazlığınızda, evinizde yaşamış olduğunuz enteresan hırsızlık olayları, şüphe duyduğunuz yakınlarınız veya elemanlarınız, düşünmek bile istemediğiniz fakat şüphe duyduğunuz şahıslar hakkında detaylı çalışmalar yapılır.



.DOLANDIRICILIK: İş hayatında son zamanlarda artan üçkağıtçılık, düzenbazlık, sahtekarlık ve dolandırıcılık olayları sizlere maddi manevi çöküntüler yaşatmaktadır. Sizlere yardımcı olmak üzere DEDEKTİFLİK tecrübe ve bilgileri ile yanınızdayız


ADRES:nenehatun cad.54/6k.esat/ANKARA
TEL:0312 437 95 12-26
GSM:0532 468 2869-0506 460 31 31
www.saraydedektif.com
msn:saraydedektif@hotmail.com

saray dedektif araştırma ve takip hizmetleri