02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

PROFILO BEYAZ EŞYA BÖLGE SERVİSİ

Profilo`dan çevre dostu yepyeni 7 kg. yıkama kapasiteli çamaşır makineleri

Profilo Yeni 7 kg. yıkama kapasiteli Profilo CM 1220 CGTR çamaşır makinesi, Ekspres 15` özelliği sayesinde 2 kg. çamaşırı yalnızca 15 dakikada yıkayabiliyor.

Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo, 7 kg. yıkama kapasitesine sahip yepyeni çamaşır makinelerini tüketicilerinin beğenisine sundu. Profilo`nun 7 kg. yıkama kapasiteli çamaşır makinesi ailesinde CM 800 CTR, CM 1000 CTR, CM 1020 CTR, CM 1200 CTR ve CM 1220 CGTR olmak üzere 5 modeli bulunuyor.

Derinlemesine temizlik, maksimum su ve enerji tasarrufu
Bu ailenin bir üyesi olan gümüş renkli Profilo CM 1220 CGTR 1200 devir çamaşır makinesi, dayanıklılığın yanı sıra tasarımı ve şık görünümüyle de dikkat çekiyor. Çevre dostu bu ürün, derinlemesine temizliği maksimum enerji tasarrufuyla birleştiriyor. Profilo A plus enerji sınıfına sahip olan bu çamaşır makinesi aynı zamanda A sınıfı yıkama özelliğine de sahip. Aqua Save özelliği ile asimetrik su toplayıcıları, kazan döndükçe yıkama suyunu toplayıp, çamaşırların yukarıdan duşlanmasını sağlarken, delikli arka duvar sayesinde çamaşırlar arka taraftan da su alabiliyor. Profilo Böylece çamaşırlar hızla ıslanıyor ve çamaşır makinesi, suyu tasarruflu bir şekilde kullanıyor. Profilo Bunun yanı sıra sahip olduğu otomatik yük ve su tüketim kontrolü özelliği ile su ve enerji tasarrufunu en üst seviyeye çıkarıyor.

15 dakikada 2 kg. çamaşır yıkayabiliyor
Profilo CM 1220 CGTR, Ekspres 15` özelliği ile az kirli 2 kg. çamaşırın 15 dakikada yıkanmasını sağlıyor. Çift su girişi ve LED’li program akışı özelliği bulunan bu makine, dijital gösterge ile de kalan yıkama süresini haber veriyor. Makinenin başlama zamanını erteleme, bağımsız ısı ve devir ayarı da bulunuyor. Kırışık azaltma özelliğiyle kadınların en sıkılarak yaptığı ütü işini kolaylaştırıyor. Ayrıca ekonomik, güçlü, yünlü, hassas, sentetikler ve ön yıkama programları ile ihtiyaca özel seçenekler sunuyor.

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Profilo montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Profilo Buzdolabı servisi Profilo Derin Dondurucu servisi Profilo Çamaşır Makinesi servisi Profilo Kurutma Makinesi servisi Profilo Bulaşık Makinesi servisi ProfiloFırın servisi Profilo Klima servisi

Profilo satış servisi Profilo montaj servisi Profilo servisi Profilo bakım servisi Profilo bölge servisi Profilo arıza servisi Profilo fiyat listesi

Profilo servis çağırmak için tıklayınız

gürbüz teknik