06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-04
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02423231740

Antalya`ya 95 km mesafede bulunan, Manavgat`a bağlı Beşkonak Köyündeki tarihi Köprülü Kanyon mevkisinde yapılan rafting sporu, milli parkın ortasından geçen Köprüçay Nehrinde yapılmaktadır. 15 km`lik rafting parkuru Tarihi Oluk Köprü`nün altından start alır ve gelen misafirlerin en iyi şekilde eğlenebilmesi için yapılan birçok animasyon eşliğinde devam eder.

KİŞİ BAŞI FİYAT : 30 TL
Fiyata ulaşım, açık büfe öğlen yemeği, sigorta bedeli, rafting hizmeti ve tüm ekipman dahildir.

Taşağıl Beldesinde bulunan DALLAS birleşme noktasına getirilen misafirler, buradan 40 km ileride bulunan tesislerimize getirilirler ve burada sigorta kağıtları imzalandıktan sonra, gerekli info verilir. Can yelekleri giydirirlen misafirler, buradan start noktasına doğru yol alırlar. Misafirler kendi dilinde rehberlik yapan nehir klavuzlarıyla botlarındaki yerini alır ve start verilir.
Tarihi köprülerin de bulunduğu yerler ziyaret edilerek burada isteyenler fotoğraf ve kamera çekimi yaptırırlar. Atlama yerlerinde yapılan animasyonlardan sonra tesislerimize ulaşılır ve nefis bir öğlen yemeği ikram edilir.Meyvelerin de yenilmesinden sonra misafirler tekrar botlara binerek finish noktasına doğru yol alırlar. Burada sergilenen fotoğraflarına bakan ve çekilen video filmlerini seyreden misafirler tur arabalarına binerek otellerine götürülmek üzere yollarına devam ederler.

DALLAS RAFTING & OTEL ANTALYA