02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

AEG BEYAZ EŞYA VE KLİMA BÖLGE SERVİSİ
AEG, teknolojideki öncülüğünü devam ettirmekle kalmadı, sürekli olarak piyasaya sunduğu yenilikçi ürünlerle de endüstri standartlarını belirledi. AEG ev aletleri, daima zamanının bir adım ötesindeki yerini korudu ve "Kurumsal Kimlik" gibi terimlerin daha tanımlanmadığı dönemlerde, bağlı kaldığı Alman tasarım kültürüyle de fark yarattı. Yeni yüzyıla geçilirken bünyesinde endüstriyel tasarımcı çalıştıran ilk firma da AEG oldu. Ünlü tasarımcı Peter Behrens, AEG`nin görünüşünde çok uzun yıllar boyu devam eden çizgilerin yaratıcısıdır.

Bugüne kadar formunu koruyan tasarımlar zamana meydan okumakta ve fonksiyonel, kullanıcı dostu ürünler, AEG markasına bugün de pek çok tasarım ödülü getirmektedir. Reddot ve F-Design-Award bunlardan bazılarıdır. 1994 yılından itibaren AEG markasıyla üretilen beyaz eşyalar, beyaz eşyada dünya devi Electrolux Grubu`na aittir.

AEG Buzdolabı servisi AEG Derin Dondurucu servisi AEG Çamaşır Makinesi servisi AEG Kurutma Makinesi servisi AEG Bulaşık Makinesi servisi AEG Fırın servisi AEG Klima servisi

GÜRBÜZ TEKNİK Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz Teknik Siemens montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

AEG satış servisi AEG montaj servisi AEG servisi AEG bakım servisi AEG bölge servisi AEG arıza servisi AEG fiyat listesi

AEG servis çağırmak için tıklayınız
gürbüz teknik