04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

SIGMA Klima Yetkili Satış ve Servis Noktası
Sabancı güvencesi ve 22 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin İklimlendirme Merkezi olarak hizmet veren İklimsa, çevreye duyarlı olduğunu pazara sunacağı Sigma Klima markası ile bir kez daha kanıtlıyor. İklimsa’nın çevre dostu yeni ürünü Sigma Klima R410A gazı kullanımı ile küresel ısınma konusunda önlemler sunarken, inverter özelliği ile de enerji tasarrufu sağlıyor. 12 farklı modeli bulunan SİGMA klimalar, uygun fiyatları ile küresel ısınmaya duyarlı, çevre dostu ve bilinçli tüketicilere ideal bir seçenek olarak sunulacak.

Küresel ısınmanın doğaya ve hava şartlarına olumsuz etkilerine duyarlı bir yaklaşım sergileyen İklimsa, yeni ürünü Sigma klima ile tüketicilere yeni bir alternatif sunuyor. Sigma klima, ozon tüketim katsayısı sıfır olan R410A gazı ile çalıştığı için ozon tabakasına zarar vermiyor. Sigma klima ayrıca inverter özelliği ile enerji tasarrufu sağlıyor. Inverter özelliği Sigma klima’nın soğutma ve ısıtma kapasitesini değiştirebilmesini, böylece ortam istenen sıcaklığa / soğukluğa ulaştığında bu ısıyı sabitleyebilmesine olanak tanıyor. Bu da gereksiz enerji tüketimini önleyerek tasarruf edilmesini sağlıyor.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Sigma Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Sigma klima satış Sigma klima montaj servisi Sigma klima yetkili servisi Sigma klima yetkili servisleri Sigma klima bakım servisi Sigma klima bölge servisi Sigma klima arıza servisi Sigma klima fiyat listesi

Sigma Klimalar için tıklayınız

gürbüz teknik