28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-06
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0312 437 95 12

Saray Dedektiflik Ltd. Şti. 1996 yılında Ankara merkezli olarak, kişilere ve kurumlara yönelik dedektiflik, danışmanlık, araştırma ve takip konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Araştırma ve takip çalışmalarının öncesinde ve sonrasındaki süreçte, ihtiyaca uygun deliller bulunması suretiyle, araştırılan konunun hukuki yönünün çözümlenmesinde, yılların bilgi ve deneyimiyle uluslar arası standartta, yasal hizmetler sunmaktadır.

Misyonu; etik değerlere bağlı kalarak çalışmalarını sürdürmek, yenilikçi ve araştırmacı olmak, hizmet kalitesini sürekli geliştirmek, müşteri memnuniyetinin devamlılığını ve en üst seviyede gerçekleşmesini sağlayacak sistemler kurmak ve işletmek, bireylere ve kurumlara yönelik çalışmalarını profesyonel, hızlı ve etkin biçimde yürütmektir. Müşteri bilgilerinin gizliliği, yapılan işin profesyonelce gizlilik içerisinde hissettirilmeden gerçekleşmesi firmanın ana prensiplerinden biridir.

Saray Dedektiflik ‘in temel yaklaşımı; güvenlik sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip araştırmacı ekiple, teknolojiden en üst düzeyde istifade ederek, düzgün ve hızlı sistematiğe sahip bir çalışma ortaya koymaktır. Bu doğrultuda, teknolojiyi yakından takip etmekte, sektöre yönelik en yeni ve etkili araç gereci bünyesine katmaktadır.

Sektörde önde gelen firmalardan olan Saray Dedektiflik, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, kişi ve kuruluşların taktirini kazanmış ve dedektiflik alanında faaliyet gösteren en başarılı firmalardan biri konumuna gelmiştir. Bu başarıyı sürekli kılabilmek ve müşteri memnuniyetini eksiksiz sağlayabilmek için ise iş ortakları ile güçlü ilişkiler kurmayı kendine ilke edinmiştir. Bilimsel, hatasız, hızlı ve zamanında çözüm üretmeyi hedefleyen Saray Dedektiflik, günümüz teknolojisinin profesyonel bir araştırma, takip, dedektiflik ofisine sağladığı her türlü olanağa sahiptir.

EKİBİMİZ

Saray Dedektiflik, organizasyonunun her aşamasında pozisyonun gerektirdiği yetkinliklere sahip, işle ilgili gerek şirket içi gerek şirket dışı eğitimleri almış, yeni eğitim programlarıyla kendini sürekli geliştiren, iş yapma biçimleri şirketin hedef ve stratejileriyle uyumlu uzman bir ekiple çalışmalarını sürdürmektedir. Araştırma akışının düzgün ve hızlı gerçekleşmesi ve kullanılan ileri teknolojinin verimli olabilmesi için gerekli teknik destek personeli firma bünyesinde istihdam edilmektedir.

Ekip bilinciyle hareket edilen çalışma ortamında, takip, araştırma ve dedektiflik konularında faaliyet gösteren tüm ekip üyeleri, belli periyodlarla yinelenen hizmet içi eğitime dahil edilmektedir.


.HİZMETLERİMİZ

- BOŞANMA DAVALARI
- EŞ TAKİBİ
- VELAYET DAVALARI
- EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA
- ÖĞRENCİ ARAŞTIRMASI
- ADRES TESPİTİ
- PATENT HIRSIZLIĞI ARAŞTIRMASI
- ORTAK ŞİRKET ARAŞTIRMASI
- PERSONEL ARAŞTIRMA
- MİRAS ARAŞTIRMASI
- İCRA ARAŞTIRMASI
- ŞİRKET DAVALARI
- HIRSIZLIK
- DOLANDIRICILIK
Ailevi Sorunlar Araştırma Departmanı
Yargıya intikal etmiş boşanma ve velayet davalarında delil toplamak
Eş aldatmaları
Kayıp çocukların bulunması
- Kurumsal Araştırma ve Sahtecilik Departmanı
Şirketlerin ticari faaliyetlerinde piyasa araştırması yapmak
Bayii ve acentelerini araştırmak hizmetlerini izlemek
Marka-Patent sahteciliği tespit ve sonu
Yargıya intikal etmiş boşanma ve velayet davalarında delil toplamak
Eş aldatmaları
Kayıp çocukların bulunması
- Kurumsal Araştırma ve Sahtecilik Departmanı
Şirketlerin ticari faaliyetlerinde piyasa araştırması yapmak
Bayii ve acentelerini araştırmak hizmetlerini izlemek
Marka-Patent sahteciliği tespit ve sonu.
Bütün işlerinizde gizlilik ve güven e önem veren kuruluş olmaktan kıvanç duyarız
SARAY DANIŞMANLIK DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ

ADRES:nenehatun cad.54/6k.esat/ANKARA
TEL:0312 437 95 12(Pbx)
437 95 26
GSM:0532 468 28 69(7/24)
:0506 460 31 31
AMERİKA GSM:+1 323 973 99 38
TEL:+1 213 908 52 88
http:www.saraydedektif.com
e-mail:saraydedektif@hotmail.com


saray dedektif araştırma ve takip hizmetleri