03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

SAMUI KLİMA Yetkili Satış ve Servis Noktası
İklimsa Klima, her ihtiyaca ve bütçeye uygun klima seçeneğine kolayca ulaşabilmeniz için ürün çeşitliliğini Samui markası ile destekliyor. İklimsa Klima, Samui klima da da 3 yıl ürün garantisi, uzman eleman ve doğru bilgi desteği, ödeme alternatifleri ve kolaylıkları ile tüketicinin yanında yer alıyor.

Samui klima mekanı serinletecek ekonomik bir çözüm olan Samui, düşük ses seviyesi, nem alma ve hızlı soğutma özellikleri, elektrik kesintilerinde tekrar çalışma özelliği, kendi kendine arıza teşhisi ve koruma fonksiyonu ile tam size göre bir klima.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Samui Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Samui klima satış Samui klima montaj servisi Samui klima yetkili servisi Samui klima yetkili servisi Samui klima bakım servis Samui klima bölge servisi Samui klima arıza servis Samui klima fiyat listesi

Samui Klimalar için tıklayınız


gürbüz teknik