04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

PANASONIC KLİMA Yetkili Satış ve Servis Noktası
Kuruluşundan bugüne kadar geçen 43 yıl süresince, tam 132 ülkede yaşayanlara konforlu ortamlar sunabilmek için 45 milyonun üzerinde klima üreten Panasonic Klima dünyanın ve Japonya`nın en büyük şirketlerinden olan Matsushita Electric Ind. tarafından üretilmektedir. Panasonic marka klimalar, tüm dünya Standardlarına uyumu ve en yüksek teknolojiyi müşterilerine sunmasının yanında dünyanın en çok satılan split kliması olma özelliğini de elinde bulundurmaktadır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Panasonic Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Panasonic klima satış Panasonic klima montaj servis Panasonic klima yetkili servisi panasonic klima yetkili servisleri Panasonic klima bakım servisi Panasonic klima bölge servisi Panasonic klima arıza servis Panasonic klima fiyat listesi

Panasonic Klimalar için tıklayınız
gürbüz teknik