03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

CARRIER KLİMA Servis Noktası
Carrier klima üstün bio filtre özelliği ile havadaki çok küçük toz parçalarını tutarak bakteri, mantar ve mikropları etkisiz hale getirir. Carrier klima Yaşadığınız mekanı ekonomik çözümlerle ferah ve sağlıklı bir ortama dönüştürür.

Akıllı Carrier Klimalar,istediğinizde siz uyurken sıcaklık ayar seçeneği,otomatik tekrar çalışma özelliği,dijital gösterge ve zarif uzaktan kumanda gibi donanımlarıyla fonksiyonelliğe rahatça ulaşabileğiniz biçimde tasarlanmıştır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Carrier Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Carrier klima satış Carrier klima montaj servisi Carrier klima servisi Carrier klima servis Carrier klima bakım servisi Carrier klima bölge servisi Carrier klima arıza servisi Carrier klima fiyat listesi

Carrier klima servisi için tıklayınız


gürbüz teknik