03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-09
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 03123861464

Model Tanımı: VSXX-10WW
Çözünürlük: 7400 pixel
Görüş Açısı: 48 Derece
En Yakın Mesafe Netliği: 10 mm
Kablo Kalınlığı: 10 mm
Kablo Boyu: 900-1800mm
Aydınlatma Özelliği: Var
Menşei: Amerika Birleşik Devletleri
Markası: Vscope

TEKNOLOJİNİN GÖZÜ VE KULAKLARI

Fiberoptik Endoskopi Cihazı

Özet

- Tahribatsız gözle muayene imkanı
- 7400 pixel çözünürlüğüyle daha net görüntü
- Halojen ampül ile Daha fazla ışık
- Kimyasallara karşı dayanıklı
- Sağlam mekanik yapı
- Farklı boy ve model seçenekli
- Amerikan teknolojisinin ürünü


·KULLANIM ALANI
Amerikan malı Vscope Fiber Optik Endoskopi cihazları, ulaşılamayan kapalı alanlarda çıplak göz ile inceleme ve hasar tespiti yapabilmek için tasarlanmıştır. Cihaz, genel olarak motor, şanzımanın, differansiyel, direksiyon kutusu vb ünitelerin içindeki hasarları ya da aşınmaları araç üzerinde, üniteyi sökmeden incelemek için kullanılır. Esnek kablosunun 4,3 mm kalınlığında olması en ince aralıklardan girmesini, istenilen gizli bölgelere ulaşılmasını sağlar. Endoskopi cihazı otomotiv sektöründe olduğu gibi, inşaat sektöründe, sanayinin her alanında ve kullanılabilir.

TAHRİBATSIZ GÖZLE MUAYENE: Vscop fiber optik endoskopi cihazları rakiplerinin aksine insan sağlığına zarar vermez. Cihaz herhangi bir manyetik alan yaratmadığından gözlerde herhangi bir tahribata yol açmaz. Hiçbir risk taşımadan çıplak gözle muayene yapılabilir.

DAHA İYİ GÖRÜNTÜ: 7400 piksel ile benzerlerine göre daha iyi görüntü sağlar. Yüksek çözünürlük sayesinde en küçük hasarların bile net bir şekilde görülmesi ve tespit edilmesi mümkün olur. Vscop cihazlarında kullanılan özel mercekler sayesinde yaklaşma mesafesi 10 mm ye kadar iner.

DAHA FAZLA IŞIK: Fiber optik endoskop özel bir ışıklandıkma sistemine sahiptir. Aydınlatma ünitesi (ampülü) kablo ucunda değildir. Entegre ve ayrılabilir ışık kaynağına sahip olan Vscop cihazları benzerlerine göre 2 ile 6 katı daha fazla aydınlatma sağlar. Işık kaynağı cihazın ana gövdesinde olduğundan ampul patlaması gibi bir şey sözkonusu olmaz.

DAYANIKLI MEKANİK YAPI: Vscop VO modelleri sanayinin her dalında kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir. Işık ve görüntü taşıyan kablo yüksek ısı yağ, antifriz ve benzeri şartlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır. Taşıyıcı kablo yüzeyinin naylon ve HDPE kaplaması aşınmasını önler. Cihaz kimyasaldan ve petrol türevlerinden etkilenmez. Cihaz çalışma sırasında herhangi bir ısı yaymaz,

Kaçak Tespiti: VT serisi endoskopi cihazlarında bulunan mavi ışık sayesinde ile çatlak ve kaçak tespitleri yapılabilmektedir. Bu modellerin ışık kaynakları el feneri şeklindedir ve sökülüp takılabilir. Bu sayede kaçak tespitinde kullanmak üzere XENON flashlight ışık kaynağı sevkiyat içeriğinde bulunmaktadır.

NASIL ÇALIŞIR: Vscop endoskopi cihazlarında ışık kaynağı cihazın ana gövdesinde yer alır. 3 Watt gücündeki ışık, fiber optik kablolarla kablo ucuna taşınır. Aydınlatmanın sağlandığı bölgedeki görüntü yine optik kablolarla vizöre taşınır. Vizöre ulaştırılan görüntünün video kaydının alınabileceği modeller de mevcuttur. Endeskop cihazının vizörünün netliği ayarlanabilir özelliktedir. Vizör kullanıcının gözlük derecesine göre ayarlanabilir. Set ile birlikte verilen özel aynalar ile 90 derecelik bir açıdan inceleme yapma imkanı sunar.
Surkon Mak. Dış Tic. Ltd. Şti.