04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

HITACHI KLİMA Satış ve Servis Noktası
Hitachi klima üstün bio filtre özelliği ile havadaki çok küçük toz parçalarını tutarak bakteri, mantar ve mikropları etkisiz hale getirir. Hitachi klima Yaşadığınız mekanı ekonomik çözümlerle ferah ve sağlıklı bir ortama dönüştürür.

Hitachi klima mekanı serinletecek ekonomik bir çözüm olan Hitachi klima, düşük ses seviyesi, nem alma ve hızlı soğutma özellikleri, elektrik kesintilerinde tekrar çalışma özelliği, kendi kendine arıza teşhisi ve koruma fonksiyonu ile tam size göre bir klima.

Akıllı Hitachi Klimalar,istediğinizde siz uyurken sıcaklık ayar seçeneği,otomatik tekrar çalışma özelliği,dijital gösterge ve zarif uzaktan kumanda gibi donanımlarıyla fonksiyonelliğe rahatça ulaşabileğiniz biçimde tasarlanmıştır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Hitachi Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Hitachi klima satış Hitachi klima montaj servisi Hitachi klima servisi Hitachi klima servis Hitachi klima bakım servis Hitachi klima bölge servisi Hitachi klima arıza servisi Hitachi klima fiyat listesi

Hitachi klima servisi için tıklayınız

gürbüz teknik