04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 212 662 00 42

HIGH LIFE KLİMA Satış ve Servis Noktası
High life klima üstün bio filtre özelliği ile havadaki çok küçük toz parçalarını tutarak bakteri, mantar ve mikropları etkisiz hale getirir. High life klima Yaşadığınız mekanı ekonomik çözümlerle ferah ve sağlıklı bir ortama dönüştürür.

Akıllı High life Klimalar,istediğinizde siz uyurken sıcaklık ayar seçeneği,otomatik tekrar çalışma özelliği,dijital gösterge ve zarif uzaktan kumanda gibi donanımlarıyla fonksiyonelliğe rahatça ulaşabileğiniz biçimde tasarlanmıştır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima High Life Klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

High life klima satış High life klima montaj servis High life klima servisi High life klima servis High life klima bakım servis High life klima bölge servisi High life klima arıza servis High life klima fiyat listesi

High Life klima servisi için tıklayınız
gürbüz teknik