29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-12
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0312 437 95 12

Firmamız
Firmamız, Türkiye Cumhuriyeti yasalarının izin verdiği sınırlar içinde, insanların kişilik haklarına yada özel hayatlarına dokunmadan güvenlik ve dedektiflik konusunda hizmet vermektedir.
Vermiş olduğumuz tüm hizmetlerde hukuki yâda medeni bağlantı zorunluluğu ararız. Yasal dayanağı olmayan hiç bir iş kabul edilmez.

Gizlilik
Firmamız müşterilerine ait bilgiler kesinlikle gizli tutulur. Üçüncü kişilerle paylaşılmaz.

Yasal uyarı
Türkiye de özel dedektiflik henüz yasalarla düzenlenmemiştir. Özel Dedektiflik Kanunu 1994 yılında TBMM`ye sunulmuş ve kabul edilmiştir. Ancak, Cumhurbaşkanı, yasayı TBMM` ye tekrar görüşülmek üzere geri göndermiş, yasa daha sonra bir daha TBMM Genel Kurulu`nda gündeme gelmemiş ve halen Özel Dedektiflik yasası ile ilgili bir çalışma yoktur. Ancak, şu an yapılan Özel Dedektiflik Hizmetlerinin yasa dışı olduğu anlamına gelmez. Çünkü Özel Dedektiflik ve Araştırma hizmetleri üretmek ile ilgili yasaklayıcı bir kanun yoktur.

ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ
Bize vereceğiniz ön bilgiler çok önemlidir. Sizin dikkatinizi çekmeyen en küçük bir ayrıntı bazen çok önemli ipuçları olabilmektedir. Araştırma ya da takip konularında doğru zamanlama büyük önem taşır.
Bu konuda en fazla bilgiye sahip olan sizsiniz. Bizi aradığınızda, görüştüğümüzde sizi bu araştırmaya iten tüm önemli, önemsiz etkenleri tahlil edip, konuyu tüm ayrıntılarıyla ele alıp geçmiş tecrübelerimizle değerlendiririz.
Yapılacak olan işi alıp almamaya, maddi boyutunu, riskleri ve olası durumları değerlendirerek bir gün sonrasına değerlendirerek karar veririz.
Karar verip araştırmaya başlama aşamasına gelindiğinde, elimizde olan vermiş olduğunuz ön bilgiler dâhilinde konu hakkında planlama yapılır.
Öncelikle yapılması gerekenler çalışma sahasının tespitidir.
Yaptığımız çalışmalarda gizlilik büyük önem taşır ve işimizin temalıda buna dayanmaktadır.
Araştırma süresince dikkatimizi çeken olası diğer şahısları da gözlem altına alır ve ilişki düzeyini tespit ederiz. Bu konu çok önemlidir.



ADRES:
Nene hatun caddesi 54/6 K.Esat ÇANKAYA
TELEFONLAR:
(0312) 437 95 12 – 19 (PBX)
GSM:
0532 468 28 69
MAİL destek:
saraydedektif@hotmail.com
WEP: www.saray dedektif.com

SARAY DEDEKTİFLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ


saray dedektif araştırma ve takip hizmetleri