29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-13
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 00861084195606

Yunnan eyaletinde bulunan Dai ve Zang Azınlıkları tarafından kabul edilen saf ve doğal bitkiler nanometrik hücre çeperi teknolojisiyle işlenmekte,bu ürüne saç dökülmesini engelleyici protein genleri eklenmekte ve saç derisi tarafından hızlıca etkin bir şekilde emilmesini sağlayan yüksek teknolojili biyoteknoloji kullanılarak üretilmektedir.

Bu ürün düzenli olarak kullanıldığında kan dolaşımını arttırır, saç kökünü güçlendirir,saç dökülmesini kontrol eder,saçların tekrar gür ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.
1. Saf botanik özler doğal,güvenli , yan etkisiz, deri tahrişine neden olmaz.
Bu ürün doğal Çin bitkilerinden üretilmiştir. Yüksek teknolojili Biyonano Teknolojisiyle etkin maddeler işlenip saf hale getirilmiştir. Bu ürün esas olarak,saç kökü tıkanıklıkları,saç köklerinin iyi beslenememesi,fazla basınç ve aşırı yorgunluktan kaynaklanan saç dökülmelerinde etkilidir. Kullandıktan sonra, kan sirkülasyonunu hızlandırır ve saç hücrelerinin arasına nüfus ederek saç derisi bezlerini aktif hale getirir. Böylece saç hücrelerine işleyerek açılmasını sağlar, saç metabolizması güçlenir, saç derisinin ihtiyacı olan besin emilerek sağlanır ve daha canlı bir şekilde saçın uzamasını sağlar.
2. Ürün özellikle saboreik saç dökülmesi,doğum sonrası saç dökülmeleri, hibrid saç dökülmesi, kimyasal saç dökülmesi, strese bağlı saç dökülmesi, saçkıran, capitis totalis, erken dönem saç dökülmesi gibi saç kaybı problemlerinin çözümünde etkilidir.
3. Hızlı ve etkili saç çıkartıcı. Ürünün ham maddesindeki organizmalar TTS teknolojisiyle tam bir uyumluluk içindedir, bu sayede ilacın kısa sürede emilimi ve hızlı bir şekilde etki etmesi sağlanır. Hızlı bir şekilde saç kaybı önlenecek ve yeni saçların çıkması bir hafta içinde sağlanacaktır.
4. Saç dökülmeyi önleyici, yeniden saç çıkartıcı, saç bakımı ve saç siyahlaştırıcı.
Kimler Kullanabilir
Sabore saç dökülmesi, saçkıran, hibrit saç dökülmesi, doğum sonrası saç dökülmesi gibi hastalıklardan şikayeti olanlar.
[ Ana İçeriği ] Çeroki gül, Rehmannia Glutinosa, ginseng özü, Çin melekotu özü, Fo-ti (Polygonum multiflorum) özü, pangolin scales vb.

[ Kullanım Şekli ve Miktarı ] Günde 2 defa (sabah ve alşam) 1 ml (5-6 kere sprey püskürtme) veya ihtiyaca gore.

[ Faydaları ] Saç kaybını engelleyici, tekrar saç çıkartıcı
[ Uyarı ]
1Ürün harici kullanım içindir, yutulmamalıdır.
2. Sadece saç derisinde kullanılmalıdır
Çin Zayıflama ürünü üreten Fabrikası