04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-02-29
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 662 00 42

TRONİC KLİMA Satış ve Servis Noktası
Tronic klima mekanı serinletecek ekonomik bir çözüm olan Tronic klima düşük ses seviyesi, nem alma ve hızlı soğutma özellikleri, elektrik kesintilerinde tekrar çalışma özelliği, kendi kendine arıza teşhisi ve koruma fonksiyonu ile tam size göre bir klima.

Tronic klima sadece soğutma ya da ısıtma yapmakla kalmaz; evinizdeki havanın daha sağlıklı ve temiz olmasını da sağlar.

Akıllı Tronic ı5jtKlimalar,istediğinizde siz uyurken sıcaklık ayar seçeneği,otomatik tekrar çalışma özelliği,dijital gösterge ve zarif uzaktan kumanda gibi donanımlarıyla fonksiyonelliğe rahatça ulaşabileğiniz biçimde tasarlanmıştır.

GÜRBÜZ KLİMA Dünyanın lider klima ve beyaz Eşya markalarını bünyesinde bulundurup satış ve satış sonrası hizmet sunan yüksek hizmet kalitesini standart hale getirip “tek adres” olmuştur İstanbul un her bölgesine satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Gürbüz klima Tronic klimaların satış montaj bakım arıza ve onarımlarını 24 saat içerisinde gerçekleştirmektedir.

Tronic klima satış Tronic klima montaj servisi Tronic klima servisi Tronic klima servis Tronic klima bakım servisi Tronic klima bölge servisi Tronic klima arıza servisi Tronic klima fiyat listesi

Tronic klima servisi için tıklayınız
gürbüz teknik