04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-03-16
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 212 292 42 40


İrtibat Telefonu: 0(212) 252 0 838
www.ewet.org


Daha önce hiç dans kursu almadım. Dans Derslerinde zorlanır mıyım?

Daha önce dans dersi almadıysanız, başlangıç seviye dans kurslarımız, daha önce hiç dans kursu almamış öğrencilerimize uygun olarak tasarlanmıştır. Bu seviyede ki dans kursları, daha önce hiç kimsenin vücut eğitimi almadığı ön görülerek verilir. Adım ve figür bilgisi ile sınırlı kalmaksızın; duruş, denge, ritm, vücut kullanımı gibi temel kavramların üzerinde durularak, öğrencilerin dans derslerinde sadece figürleri değil; dans etmeyi öğrenmeleri sağlanır.

Dans kursuna katılım için partner gerekli mi?

Dans okulumuzda partner zorunluluğu bulunmamaktadır. Kurslara partnersiz katılan bay ve bayanlar bulunmakta, partner sıkıntısı yaşandığında ise asistanlarımız size eşlik etmektedir. Ayrıca her ne kadar düzenli bir partnerin faydaları olsa da, öğrencilerimizin gelişimi açısından, mümkün olduğunca dans derslerinde farklı partnerler ile dans etmelerini teşvik etmekteyiz.

Dans Dersine katılım için herhangi bir yaş kısıtlaması var mı?

evet Dans okulumuzda her yaştan öğrenci katılabilir. Bugüne kadar her yaştan bir çok öğrencimiz olmuştur. Ancak özellikle çocuklar ve gençler grupları, öğrenme sürecindeki farklılıklar nedeniyle yetişkinler sınıflarından ayrı tutulmakta; çocuklarda farklı yaş gruplarına göre de sınıflar ayrılmaktadır.

Öğrenmek ne kadar sürer?

Dans, ilk dakikadan itibaren öğrenilen bir aktivitedir. Birkaç saat içinde müziğe uyum sağlayabilecek kadar öğrenebilir, adımlarınızın dansa uyum sağlamaya başladığını görebilirsiniz. Öğrenme süresi her ne kadar kişiden kişiye ve pratik yapılmasına göre değişse de, dansların temel adımlarını ve ritmleri 3 aylık birinci kurda öğrenilmektedir.

İrtibat Telefonu:



DUYURULAR
Cumartesi günü evet Dans okulumuzda Saat:21.00 da Dans Geceleri devam ediyor.

Pazar günü evet Dans okulumuzda Saat:14.00 de hiphop - R&B dans kursu başlıyor.

Çarşamba günü evet Dans okulumuzda Saat:17.30 da Arjantin Tango dans kursu başlıyor.(Kampanyalı)

Perşembe günü evet Dans okulumuzda Saat:18.00 de Latin dans kursu başlıyor.

Cumartesi günü Saat:13.00 de Sirtaki kursu (yunan dansları) kursları başlıyor.

Cumartesi günü Saat:14.30 da Latin dansı kursları başlıyor.

Cumartesi günü Saat:16.30 da Tango kursu başlıyor.

Çarşamba günü evet Dans okulumuzda Saat:21.00 de Arjantin tango dans kursu başlıyor.

Salı günü evet Dans okulumuzda Saat:17.00 de hiphop - break dans - R&B dans kursu başlıyor.

Cuma günü Saat:21.00 da Capoeira dans kursları başlıyor.

Pazar günü Saat:10.00 da Çocuk bale - modern dans sınıfları başlıyor.

Pazar Saat:12.30 Modern dans kursu başlıyor

Cumartesi evet Dans kursumuzda Saat:11.30 da oryantal kursu başlıyor.

Perşembe günü Dans kurslarımızda Saat:19.30 da Mehmet Evren Sayın ile Arjantin Tango kursları devam ediyor.

Cumartesi günü evet Dans akademisinde Saat:21.00 da Dans gecelerimiz devam ediyor.



DANS OKULU HABERLERİ
EWET Dans Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler Ön Kayıt Formunu doldurup başvuru yapabilirler. Ön Kayıt Formu için Tıklayınız.

Dans Okulumuz öğrencilerinden veya daha önce dans eğitimi almış veya kendini geliştirmiş olan arkadaşlardan show grubu oluşturulacak.İlgilenenler evet dans okulumuzla iletişime geçebilirler

Cumartesi günü evet dans akademisinde saat 16:00 da Arjantin tango kursları başlıyor.

Mehmet Evren Sayın Arjantin Tango kurslarına başladı.





Sitemizi Nasıl Buldunuz?




Ad Soyad:
Yorum:
Derece:





E-mail Listesine Ekle




Güncel bilgi ve kampanyalardan haberdar olmak için ekleyiniz.
Ad Soyad:
E-mail:






Ancak dans etmenin keyfine varmanız, adımları düşünmeden ve kendinizden bir şeyler katarak dans edebilmeniz en azından 2 kur bitirdikten sonra mümkün olacaktır. Dans gecelerinde pratik yapmanız ve öğrenilenleri bol tekrar etmeniz bu süreci hızlandıracak, daha kısa sürede ilerleyip dansın keyfini çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Daha önce dans kursu aldım. Bana uygun dans kursu var mı?

evet Dans okulumuzda sınıflar farklı seviyelere hitap etmek üzere birbirinden ayrılmıştır. Daha önce herhangi bir dans dersi deneyiminiz olduysa, eğitmenlerimiz tarafından seviyenize uygun sınıfa yönlendirileceksiniz.

Grup derslerin dışında özel dans dersi seçeneğiniz bulunuyor mu?

evet Dans Okulumuzda ya da sizin ders almak istediğiniz bir mekânda özel dans dersi almanız mümkündür. Ücretler dans derslerinin süresine göre değişir.

Kendi arkadaş grubumla oluşturduğum bir grupla dans kursu almam mümkün mü?

Kendi oluşturacağınız 10 kişi ve üstü grubunuzla, size ve salonun zamanlamasına uygun belirlenecek bir zamanda, çok daha uygun ücretler ile dans kursu alabilirsiniz.

GİYİM

Dans kurslarına nasıl kıyafetler ile gelmeliyim?

Önemli olan, rahat edebileceğiniz ve hareketlerinizi kısıtlamayan kıyafetler giymenizdir. Ayrıca kursların hareketli geçtiğini düşünerek çok kalın kıyafetler giymemenizi, mümkünse yanınızda yedek bir t-shirt getirmenizi tavsiye ederiz.

Dans Kurslarında nasıl bir ayakkabı giymeliyim?

Doğru ayakkabılar giymek dansınız için en önemli unsurlardan biridir. Öncelikle rahat bir ayakkabı olması, ayağınıza tam gelmesi çok önemlidir. Danstaki seviyenize göre giydiğiniz ayakkabının özelikleri de değişir. Başlangıç dans derslerinde, rahat hafif, mümkünse altı süet ya da kösele ayakkabılar giymeniz yeterlidir. Bayanlar rahat ettikleri sürece hafif topuklu ayakkabıları tercih edebilirler. Bot gibi ağır ayakkabılar ya da altı kaymayan, dönüşlerde zorlanmaya sebep olan ayakkabılar, diz sağlığınızı tehdit edeceğinden ve sizi zorlayacağından tercih edilmemelidir.

Dans dersdinde ileri seviyelerde profesyonel dans ayakkabıları giyilmeli, dans çeşidine gore dans tercih edilmelidir. Her seviye için, dans ederken giyilebilecek en uygun ayakkabılar, dans etmek için tasarlanmış profesyonel dans ayakkabılarıdır. Dans ayakabılarını nasıl temin edebileceğiniz konusunda bizimle temasa geçebilirsiniz.

Salonun temizliği açısından, lütfen derslere gelirken her zaman yanınızda yedek bir çift ayakkabı getiriniz.


EWET DANS OKULLARI