Anasayfa » Kozmetik » Güzellik ve Bakım » İZMİR Kozmetik » LASER TIRNAK CENTER

LASER TIRNAK CENTER


MİTHATPAŞA CAD. NO.580/A MEKTUPÇU KONAK İZMİR

Telefon1: 05358603535

Telefon2:

Fax: 02324892541

Web: www.tirnakcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Laser Tırnak Center

Kozmetik ve güzellik sektörüne ilk olarak 1989 senesinde İzmir’de giren Laser , 2004 yılına kadar bilgisayar işletmesi olarak İzmir’de faaliyetlerini sürdürmüştür. 2004 yılında ise, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’de, Laser Tırnak Center olarak tırnak süsleme makinaları - protez tırnak - kalıcı makyaj - simli dövme - ipek kirpik – kalıcı oje - tırnak süsleme makinaları – tırnak süsleme malzemeleri – jel tırnak – akrilik tırnak – malzemeleri ve ürünleri satan bir firmaya dönüşmüştür.

Yüksek tecrübesi ve tüketici memnuniyetindeki başarısı ile bu sektörde istikrarlı bir yol çizen Laser Tırnak Center, büyük üreticilerin distribütörü olmakla birlikte, profesyonel tırnak ve kozmetik ürünlerini tüketici ile bir araya getiren bir marka haline gelmiştir. Ürünleri tüketiciler tarafından çok fazla kullanılan Laser Tırnak Center; ayrıca dipping, akrilik, dual ve jel sistemlerini kullanarak yeni tırnak şekillendirme yöntemleri için 2000 çeşit ürün yelpazesine ulaşmıştır.

Laser Tırnak Center, ürün yelpazesini geliştirmeye devam ederek protez tırnak ve cilt bakım ürünlerinin yanı sıra, kalıcı makyaj, ipek kirpik, protez tırnak malzemeleri, simli dövme, ürünlerini de bünyesine ekleyerek yoluna devam ediyor. Uzun yıllara dayanan araştırmalar sonucu edindiği tecrübe ile en yüksek performansı ve kaliteyi sunan Laser Tırnak Center, uluslararası lisanslı tırnak teknisyenlerine protez tırnak malzemelerini dünyanın en iyi kalitesi olan nsi nails olarak sunuyor.

Kalıcı Makyaj - Boyaları - Makineleri
Kalıcı makyajda dünyanın en büyük markası olan biotouch artık laser tırnak center bünyesinde satılmaktadır. Biotouch Marka Kalıcı makyaj’ın boya – makine ve malzeme türkiye dağıtımını üstlenmiştir.

Distribütörlüklerimiz – Biotouch – Nsi – Sina – V.s
Genellikle Made in U.S.A ürünleri satmakta olup dünyanın en büyük protez tırnak markası NSI artık laser tırnak center ‘ da.

http://www.tirnakcenter.com http://www.laserkozmetik.com 0.535.8603535


Ürün ve Hizmetler

protez tırnak, kalıcı makyaj, kalıcı oje, tırnak center, ipek kirpik, kalıcı makyaj boyası, kalıcı makyaj makinası, kalıcımakyaj, jel tırnak ürünleri, akrilik tırnak malzemeleri, diping tırnak, tırnak matik, tırnak süsleme makinaları, tırnak süsleme

# # # # #


Benzer Firmalar