Anasayfa » Telekomünikasyon » MUĞLA Telekomünikasyon » ZAFER İLETİŞİM KAREL

ZAFER İLETİŞİM KAREL


Taşyaka Mah. Baha Şıkman Cad. No:39/C

Telefon1: 02526129988

Telefon2: 05526129988

Fax: 02526129988

Web: www.zaferiletisim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zafer İletişim, 1997 yılından bu yana telekomünikasyon alanında telefon makinaları, kablosuz iletişim sistemleri ve 2 aboneden 32000 aboneye kadar telefon santralları, kablosuz dect santrallar, faks makinaları, telefon makinaları, telsiz dect telefonlar, ISDN çözümleri, görüşme kayıt sistemleri, ADSL alt yapı malzemeleri satış ve servis hizmetleri sunmaktadır.

Firmanın, bölge bayiliğini yürüttüğü başlıca üretici ve distribütör firmalar arasında Karel ve Kumtel yer almaktadır. 4 araç ve 6 personelden oluşan servis ekibiyle, hizmet kalitesini Avrupa standartları kalitesine yükseltmeyi hedeflemektedir.

Zafer İletişim, telefon santralı, telefon makinası, faks makinası seçimi konusunda, ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgi ve desteği alabileceğiniz firmaların arasında en önde olmayı başarmıştır.

1997 yılından bu güne kadar telekominikasyon sektöründe vermiş olduğumuz hizmeti, 2011 yılı itibarı ile Güvenlik Sistemleri ile güvenlik alanında faaliyet göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Telekominikasyon, Alarm, Güvenlik Kamerası, Telefon Makinası, Faks Makinası, VoIP ürünleri, ADSL modem, Telsiz telefon, Fethiye, Muğla, KAREL, karel

#telekominikasyon, telefon #güvenlik kamerası, alarm #faks makinası, telsiz telefon #karel, yetkili servisi #fethiye, muğla


Benzer Firmalar