Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Medikal » Çınar Medikal Sistemleri

Çınar Medikal Sistemleri


Perpa Ticaret Merkezi B Blok, 550

Telefon1: 2122209710

Telefon2: 5322537214

Fax: 2122209711

Web: www.cinargroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çınar Medikal 2002 yılından beri medikal ve elektronik kart tamiri alanında hastanelere, tıp merkezlerine ve sanayi alanında asansor firmalarına üretim alanında çalışan fabrikalara teknik destek hizmetleri vermekte ve kalıcı cozumler sunmaktadır., Her türlü tıbbi medikal ve elektronik cihaz bakımı, tamiri ve alım-satımı konusunda güven duyulan bir kurum olarak anılmaktadır. Teknik Destek ve Servis Hizmetlerinin zamanında ve kusursuz olarak verilmesi “KALİTE” anlayışımızın vazgeçilmez bir parçasıdır..

Müşterimize sunduğumuz çözümlerde, oluşturulan tasarımın, kullanılan ürünlerin, gerçekleştirdiğimiz montajların, çözümün ayrılmaz bir parçası olan eğitim ve teknik destek gibi hizmetlerin, nitelik, zamanlama ve maliyet açısından müşteriyi tam olarak tatmin etmesi ve müşteri ile sürdürülen ilişkinin her aşamasında müşterinin beklentilerine tam olarak cevap verilmesi Çınar medikal’in öncelikli hedefidir.


Ürün ve Hizmetler

Norland XR 46 Tamir, Norland XR 26 Tamiri, Norland Teknik Servis, Xr46, XR26, Teknik Servis, Bakım, Tamir, Norland, Kemik Dansitometre, Kemik ölçüm

# # # # #


Benzer Firmalar