Buylu Zemin Kaplamaları


İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1349. sokak No:8 Yenimahalle / ANKARA

Telefon1: 444 7 640

Telefon2: 0 (312) 815 2668

Fax: 0 (312) 815 1499

Web: buyluzemin.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2014 yılında faaliyete başlayan BUYLU ZEMİN KAPLAMALARI, BUYLU ENDÜSRİYEL MALZEMELER İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. firmasının zemin kaplamalarına yönelik bir koludur. Daha öncesinde palet imalat ve ithalat ve ihracat faaliyetleri yürüten BUYLU ENDÜSTRİYEL…, kauçuk sektörüne geçmişten gelen tecrübe birikimini de katarak giriş yapmış ve bu yönde güzel aşamalar kaydederek güçlenmiştir.

Firmamız palet sektöründe gösterdiği başarıdan aldığı imtiyazla, kauçuk zemin kaplama sektöründe de aynı başarıyı ve daha fazlasını elde etmek adına çalışmalara başlamıştır. Küreselleşen dünya sektöründe lider bir firma olarak yer almak için kısa sürede hızlı ve güçlü çalışmalar yapmayı başarmış olan BUYLU ZEMİN KAPLAMALARI, gelecek için kendisine daha büyük hedefler koymuş ve bu hedefler doğrultusunda yarına hazırlanmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kauçuk Karo , Kauçuk Karo Fiyatları , Kauçuk Karo Zemin , Kauçuk Karo Zemin Kaplamaları , Kauçuk , Karo , EPDM Zemin , EPDM , Sbr , Sbr Rulo , Tartan Zemin , Tartan , Granül , Sentetik Çim , Karbon Siyahı

ÜRÜNLERİMİZ
Kauçuk Karo Zemin Kaplama
SBR Rulo Zemin Kaplama
Tartan ve EPDM Zemin
Akrilik Zemin Kaplama
Sentetik Çim Zemin Kaplama
Karbon Siyahı

#Kauçuk Karo #Kauçuk Karo Zemin Kaplamaları #Kauçuk Karo Fiyatları #Sbr Rulo #


Benzer Firmalar