YENER TURİZM


yeni mahalle mühürdar caddesi elmas sokak saray apt. No.9/D yakacık kartal

Telefon1: 021630961562

Telefon2: 05325710561

Fax: 02163096162

Web: www.transferyenerturizm.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kusursuz Hizmet ve Tecrübenin Buluşma Noktasına Hoş Geldiniz..
İyi Hizmet Her zaman Pahalı Olmak Zorunda değil Kalite, Güven ve Ekonomi Sunuyoruz
YENER TURİZM kurulduğu 2010 yılından bugüne sektörde oluşturduğu bilgi birikimi ve bu konuda uzmanlaşmış ekibi ile ihtiyacınıza en uygun araç seçeneklerini sizinle birlikte belirler ve en ekonomik fiyatlarla hizmetinize sunar.

2010 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren ve her geçen gün büyümeyi hedef edinmiş firmamız; deneyimli ve profesyonel kadrosu, son model araçları, yüksek kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla siz değerli müşterilerimize havaalanı transferi, Rent a car, turistik, iş ve özel amaçlı geziler ayrıca günübirlik tur aktiviteleri hakkında hizmet vermektedir..
Yener Turizm olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutup ilke edinerek tüm İstanbul içinde söförlü, zahmetsiz ulaşım hizmetini garanti edip iş veya tatil amaçlı geldiğiniz istanbul’da en doğru hizmeti sizlere sunarak konforlu ve güvenli seyahatin keyfini bizlerle hissetmenizi sağlar.
Geniş araç filomuz sayesinde doğru araçlarla, doğru zamanda, doğru finansal çözümler üreterek, gerekli operasyon ve asistan desteğini de sağlayarak müşterilerimize ayrıca kesintisiz operasyonel günlük araç kiralama “rent a car” hizmeti vermekten de memnuniyet duyarız.
Transfer filomuzdaki tüm araçlar 2013-2014 model Mercedes Vito(8+1)(9+1) , woswagen caravelle transporte ( 8+1 ) ( 9+1 )Mercedes Sprinter (17+1) olup tüm araçlarımızda araç izleme ve görüntüleme “gps” sistemi mevcuttur. Şirketimizdeki turizm amaçlı çalışan araçlarımızın hepsi turizm taşıma ve D-2 belgelerine sahiptir. Bünyemizde çalışan tüm şöförlerimiz eğitimli ve yabancı dil bilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


alan transferi
vip taşımacılık,havaalanı transferi,seyehat ve eğlence organizasyonu hizmetleri,tam gün şehir turları,düğün nişan şöförlü araç kiralama,şehirlerarası transfer hizmetleri,günlük haftalık aylık sezonluk yıllık araç kiralama,film ve dizi çekimlerine araç kiralama
vip taşımacılık, havaalanı transferi, seyehat ve eğlence organizasyonu hizmetleri, tam gün şehir turları, düğün nişan şöförlü araç kiralama, şehirlerarası transfer hizmetleri, günlük haftalık aylık sezonluk yıllık araç kiralama, film ve dizi çekimlerine araç kiralama

#vip taşımacılık,havaalanı transferi #seyehat ve eğlence organizasyonu hizmetleri,tam gü #düğün nişan şöförlü araç kiralama,şehirlerarası tr #film ve dizi çekimlerine araç kiralama,günlük haft #kısa dönem araç kiralama


Benzer Firmalar