Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Transfer Best Limousine & Luxury Service

Transfer Best Limousine & Luxury Service


ÇOBANÇEŞME MAH.SANAYİ CAD.NO:44 NİSH İSTANBUL D BLOK K:15 D:176/177

Telefon1: 0850 433 2378

Telefon2:

Fax: 02122233555

Web: www.transferbest.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

stanbul’da hizmet odaklı lüks araç kiralama şirketi olarak, kalitenin sürekli yükseldiği bir sektörün öncüsüyüz. Türkiye’de özel araç kiralama sektöründe standartları yükseltmek ve farklı bir standart belirlemeyi hedefliyoruz.

Kaliteli Limuzin Hizmeti
Siz değerli müşterilerimizin rahatı, konforu ve lüks ihtiyacı bizim için önceliklidir. Tüm beklentilerinizin kusursuz bir şekilde karşılandığı hizmetimiz ile limuzin kiralama konusundaki bütün beklentilerinizi önemsiyoruz. Limuzin kiralama ücretleri konusunda da müşterilerimizin isteklerine yönelik esnek tarifeler sunuyoruz. Rekabetçi fiyat politikalarımız ile her zaman en iyi hizmet ve en iyi fiyat kriterlerine sahibiz.

İş gezilerinizin yanı sıra ailenizle birlikte özel günleriniz veya tatil programlarınız için konforlu, lüks, rahat ve güvenli ulaşım hizmetlerimizi, lüks araçlarımız ve limuzin hizmetimizi değerlendirebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

İşiniz gereği çok sık seyahat ediyorsanız, yolculuk yapmak artık sizin için kabus haline dönüşmüşse bizimle çalışmaya başlamanız gerekiyor demektir. İstanbul limuzin firması olarak 7-24 havaalanı transfer servislerimiz hizmet vermektedir. Yüksek standartlara sahip araçlarımız ve profesyonel şoförlerimizle lüks araç yolcularına büyük bir konfor ve güven sunuyoruz.

Taksi için kuyrukta beklemek, özellikle uzun süren yolculuklardan sonra gerçekten zordur. Bizler, zamandan kazanmanız ve yolculuk stresinden uzaklaşmanız için en iyi şartlara sahip havaalanı transfer hizmetini kalite standartlarında sunuyoruz.

Öncelikle çok fazla seyahat edenler için tasarlanmış olan bu hizmetimizden herkes faydalanabilir.

#Şoförlü lüx araç tahsisi, şehir turları #havalimanı otel transferleri #araç tahsis #Global Chauffeured Services #


Benzer Firmalar