Uydunet İnternet


muradiye mah. kovanağzı cad. no:95/a

Telefon1: 08506360126

Telefon2:

Fax: 08506360126

Web: uydunetinternet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

Türksat Kablo TV Uydunet (Kablonet) internet hizmetlerinin kampanya tantımları, yeni abonelik bilgileri iptal bilgileri vs. aklınıza gelebilecek tüm soruların yanıtlarını bulabileceğiniz abonelik işlemleri için görüşebileceğiniz bir internet sitesi. Kampanyaların kısa özetleri ve detayları ile aklınıza uydunet internet ile ilgili gelen bütün soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.
Kablonet- Uydunet- Kablo TV - Teledünya - Uydunet Telefon


Ürün ve Hizmetler

Türksat Kablo Uydunet internet

Türksat kablo dan bahsetmeden önce kablo tv hakkında kısa bi bilgilendirme yapacak olursak. Kablo tv tüm dünyada 1950 li yıllardan itibaren kullanılmakta olan kablolu yayın hizmetini ülkemizde 80 li yıllardan beri sunmaktadır. Kablo tv, televizyon yayın hizmetlerini kablolu hat üzerinden sunan bir yayın platformudur. 80 li yıllarda ptt tarafından hizmete sunulan daha sonra türk telekom a.ş. ye devredilen ve en son türk telekom aş. nin de özelleşmesi ile birlikte devlet bünyesinde bulunan türksat a.ş. ye devredilen bir hizmettir. Günümüzde hizmet kalitesi açısından yerini teledünya (dijital ve hd yayın kalitesi ile) ya bırakmaktadır. Ve aynı kablo hattı üzerinden uydunet internet hizmeti daha çok rabet görmektedir. Kablolu tv 2017 yılı itibari ile hizmetine son verecek olup aynı kablo hattı üzerinden uydunet internet, kablonet, uydunet telefon ve teledünya hizmetlerini sunmaya devam edecektir.
Uydunet internet hizmetini de kısaca özetleyecek olursak kablo tv hattı üzerinden 100 mbps`lere varan hızlarda hizmet sunan tamamı devlet sermayesi altında olan türksat kablo ya ait fiber kablo hattı üzerinden sunulan bir internet hizmetidir.
Teledünya hizmetini de kısaca özetleyecek olursak, kablo tv hattından farklı olarak receiver kullanımı gerektiren ve bunun yanında yayın kalitesi hd ve dijital olarak ayrıca 100 lerce yayın kapasitesine sahip olarak hizmet veren bir sistemdir.

#uydunet internet #uydunet, kablonet #türksat kablo #kablonet internet #teledünya


Benzer Firmalar